Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация в неделя 10.12.2006

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще гледам и аз да доида.
    Mercedes E200 coupe

Коментар

Още не виждам да са писали Габровски, rustson, НСО, Fire 999, както един колега от Младост, който каза, че имаме едни и същи Брави, Влади, Мазгарев да не се ослушва и много други.Хайде идвайте, тази седмица вход няма да има - примоция

Коментар

doofiat написа:
        Още не виждам да са писали Габровски, rustson, НСО, Fire 999, както един колега от Младост, който каза, че имаме едни и същи Брави, Влади, Мазгарев да не се ослушва и много други.Хайде идвайте, тази седмица вход няма да има - примоция
        Някои работим в неделя понякога... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Може да мина, но за малко, в 12 трябва да съм в НДК.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          doofiat написа:
          Някои работим в неделя понякога... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Може да мина, но за малко, в 12 трябва да съм в НДК.
          Ела да се запознаем

Коментар

И аз може да дойда. Миналия път ме хванаха на работа, надявам се утре да съм свободен. Само да е посмял някой да ми дойде с чиста кола! Моята не я мия откак ми я надраха с ключ пред блока!
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ще си направим конкурс коя кола е най-мръсна!
              Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Ще си направим конкурс коя кола е най-мръсна!
                Моята я минах на пароструйката на OMV вчера. Но вътре колко кал имам - със сигурност бия

Коментар

doofiat написа:
                  Е пак отървах! Уффф, жената пак ме води по покупки тази сутрин - Метро, Кауфланд, Технополис /нова домашна придобивка - кафе машина SINGER, тъкмо я пробвах за сефте - чудно кафе прави/и т.н. Нищо друг път! Още не мога да се нарадвам на новите зимни гуми, които сложих вчера - 4бр. KUMHO 175/65 R14 KW17 - по 99 лв/бройката. Много леко влизам в дупките... А ясно, че Бравите са едни и същи само на външен вид , не и като двигатели... Да споделя и, че миналата седмица си купих добавка за охладителната система Holts от Mr. Bricolage и сега вече стъклата не ми се запотяват ужасно сутрин като пусна парното. Явно радиаторчето ми е имало дупчица, но малка и проблема се оправи - засега! Другото което забелязах е, че след като заредих бензин от Лукойл, а не от Шел, колата значително по-добре работи на бензин - дано да не си въобразявам !
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

Ние пък се събрахме - 2 светлосини Браво - 1.9 JTD, 2 тъмносини Брави - 1.9 TD и 2 черни Пунто-та. Моята беше най-мръсна, или поне си личеше... Успяхме да сложим колоните - 2 10-ки Херц в предните врати и 2 елипси Херц 6х9 на кората. Сега музиката е на 6!
                    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Добре, че се появи Ключаря за да отсрами бензинките! :P
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз не успях да дойда....задължения. Да видите и една стара кола на бензин там Ще гледам да се отсрамя за следващият път, ако ме искате.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                          Аз не успях да дойда....задължения. Да видите и една стара кола на бензин там Ще гледам да се отсрамя за следващият път, ако ме искате.
                          И аз не можах, викнаха ме мамка им Нищо, другата неделя сме там.. ще дойдем с охооо (Кара детска количка)-хаха това буквално е така-младо момче е все пак трябва да научи нещо за автомобилите . Надявам се и нас да ни искат...
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Добре де - бензинките, та бензинките! Споко - имаше! :D Просто някои дойдохме за теоритичната част на консултациите (разбирай в кафенето).
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Малко хора бяхме - май всички се оплашихте от мъглата и студа. Аз си смених въздушния филтър, позяпахме дизелаците си и отидохме в кафето. Забравих да снима, въпреки, че си бях взел фотоапарата :D

Коментар

doofiat написа:
                                Малко хора бяхме - май всички се оплашихте от мъглата и студа. Аз си смених въздушния филтър, позяпахме дизелаците си и отидохме в кафето. Забравих да снима, въпреки, че си бях взел фотоапарата :D
                                Еее, ми то снимките са основно нещо бе, айди кат додим другата неделя ша снимами за две... Аз тогава тъкмо ще съм минал през ванто.. та ще разправям.
                                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X