Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2016: впечатления и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италфест 2016: впечатления и коментари

Аз мисля, че се получи добре! Силно присъствие на колегите от Алфа клуба. Марейката вече е брандирана с форумен стикер и ключодържател (Благодаря още веднъж!).
    Едно нещо не ми хареса - сцената беше мнооого в тъча и ми стана гадно за СЕВИ. Групата е супер яка, а бяха някак изолирани с 10 човека публика на кръст пред тях. Вярно, че това е автомобилен събор, а не рок концерт, но според мен можеше сцената да е по централно, дето се вика в калабалъка.
    Адмирации на колегата Марин с новото Браво (моля да ме извини, ако обърках, трудно помня имена от първия път) - зрелищно изпълнение на майсторското шофиране!

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Направих албум в галерията за Италфест 2016 и качих малко снимки от моя фотоапарат. Който има снимки, които иска да бъдат добавени, да ми пише, за да се уговорим как да ги изпрати.

ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Това мълчание не знам как да го разбирам. Като "МНОГО НИ ХАРЕСА" или като "НЯМАМЕ ДУМИ"
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Хареса ми И това,че покарах Фиат 500 ми хареса.
        И пак ще ми хареса .Не се оплаквам.
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Копвам си мнението от Алфа форума.
          Като разбрах къде ще е феста бях абсолютно скептичен,че ще се получи нещо по-различно от сбирка тип "гонки на ОМВ".Даже мислех да не ходя.По стечение на обстоятелствата обаче по служебни задължения се оказах в София и реших,че въпреки всичко е редно да посетя феста и останах изненадан от организацията и атмосферата.Беше ми дори по-хубаво от сефтето ми миналата година на Калояново.Някакси спокойно,хора и коли бяха заедно и имаше с кой да се размени приказка,а на Калояново всеки си бе оставил колата и седеше на оградата.Браво на организаторите.Справихте се много добре предвид кратките срокове!
          И да допълня тук,че много жалко,че Фиатите се стопяваме на фона на Алфа Ромео...за Ланча да не говорим :/
          И другото е на тая викторина само Алфа-въпроси...Трябваше и за другите марки да има поне по едно въпросче поне според мен ама това са подробности.Екстра си беше феста
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа: Преглед на мнението
            ... И другото е на тая викторина само Алфа-въпроси...Трябваше и за другите марки да има поне по едно въпросче поне според мен ама това са подробности.Екстра си беше феста
            Аз за 4-ти път присъствам на Италфест, и май винаги си е било основно, да го нарека - Алфафест. Не знам дали е защото Фиатите са по-малко, или на хората от форума не им се занимава толкова...
            И на мен ми направи впечатление, че въпросите от викторината бяха САМО за Алфа. И отново имаше доста сериозно забавяне с програмата, но като цяло останахме доволни!

Коментар

Нормално, колега. Като цяло истинските фенове на италианките сме особен тип хора, а алфистите са крайно особен тип хора. Фиатът е, как да го кажа, по-народен тип кола и се кара често от прагматични хора. Например в офиса имаме мини Фиат клуб - освен моята Мареа имаме още две Браво-та и едно Пунто, но никой от колегите не изяви желание да дойде с мен на феста, дори дружелюбно ме бъзикаха. Но с мен дойде....една приятелка - алфистка и един приятел с Ланча :D. По паркинга на Метро също можеше да се видят доста Фиатчета, собствениците на които явно хич не се вълнуваха от феста. Просто има голяма част собственици на Фиат - прагматици, които са си купили евтина кола, която да скъсат от каране с минимална инвестиция, без да влагат никаква емоция. Същото едва ли може да се отнесе за един алфист......

Останах доста учуден, че Ланчиите се брояха на пръстите на двете ми ръце, а от техния лагер очаквах да видя поне една натокана Делта....

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Ти да видиш ентусиазма в фиатският форум, пък си прави сметка за колегите ти и подобните им.

Радвам се, че феста се е получил неочаквано добър, дори за организаторите му!!! Браво!
                Сега обаче дано се възползвате от инерцията и следващият да се случи още по !
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Малко,малко,колко да е малкото по-добре? Ще се възползваМЕ.
                  Нали утре на 08.10 ВИЕ си имате събитие.Дано Ви се получи неочаквано добре и на ВАС!!!

Коментар

Аз не разбирам що го приемаш толкова лично, при положение, че дори ти не бе наясно къде и кога ...!? Или съм в грешка?
                    А иначе помагам с каквото и колкото мога!
                    Между другото, благодаря на колегите качили снимки на красивите италианки.
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Аз пък искам да благодаря на Диди и Вили за работата им на форумската “сергия”. Този път така се случи, че УС бяхме кой повече, кой по-малко ангажирани с други работи, така че цялата търговска дейност я поеха те. А, и Веско помагаше!
                      Благодарности също и на Тодор Шалев и Веселин10 за помощта при прибирането на шатрите и останалата част от панаира!
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Jimy не бях на ясно,защото не се бутах да питам. Наясно съм, че на колеготе сърце не им дава да ме товарят с каквото и да е.
                        Но когато мога помагам и съм инатливо животинче.Не съм го приела толкова лично. Аз страшно се забавлявах и не съжалявам за прекарания на"Метрофеста" ден.

Коментар

Резултатите от майсторското шофиране има ли ги някъде??
                          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

За първи път присъствам на подобно събитие. Определено ми хареса. Организацията бе на ниво, децата ми се забавляваха и като цяло си изкарахме доста добре. На мен също ми стана малко криво за страхотната група СЕВИ, които изцяло се раздадоха и заслужаваха повече внимание.
                            Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                            FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Резултатите от майсторското шофиране има ли ги някъде??

Майсторско

Мартин Радев - 39,87
                              Теодор Соколов - 42,87
                              Христо Влахов - 43,78
                              Мартин Гешев - 48,43
                              Илиан Арсенов - 49,12
                              Петър Стоименов - 49,22
                              Даниел Сакаров - 49,94
                              Кристиян Хранов - 50,62
                              Антон Енев - 51,25
                              Денислав Ашиков - 52,5
                              Радостин Гайдаров - 53,13
                              Страхил Янков - 54,06
                              Николай Белобрадов - 58,47
                              Никола Сакаров - 59,17
                              Димитър Сучев - 1,00,15 - имало е наказания
                              Димитър Дончев - 1,09,7
                              Диляна Кенанова - 1,09,00
                              Последна редакция от kik73bg; 15.10.2016, 01:35.
                              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                              X