Колеги, дайте да спретнем една регионална среща тука, че ставаме за срам вече Тази седмица има и кръг от WTCC шампионата - може да го полеем с по една-две бири, и после да се метнем до пистата - че който се мисли за много заякнал след бирата да не прави поразии по пътищата Може да се съберем и след 24-ти, но според мене не е много удобно, защото 28-ми е работен ден, а пък около самия 24-ти сигурно доста хора ще са заети (е поне аз ще съм доста зает).Давайте идеи и да се хващаме в ръце, че срам голям - не сме се събирали от мнооооого време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регионалната среща в Сливен - резултати
Collapse
X
-
Регионална среща-Сливен...
hit-ko написа:Аз сьм твьрдо ЗА! Но дайте да се преброим поне, за една маса ставаме ли ? Гости от тук и там , ще има ли???Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Ами идеята беше да се съберем на 15.05 на пистата в Сливен към обяд - примерно към 13:00ч. Може да скокнем да видим кой как е с уменията на картинга, стига да работи... Обаче понеже малко се замотах с организацията - може да насрочим по-голяма среща за 29.05.Казвайте кои са желаещите за утре - ще се радвам да се съберем.
Коментар
-
Ето ме и мен - набарах един компютър и веднага във форума На работа нещо ми се губи ФИАТ-бг-то. И Митко не можа да ми реши проблема, изглежда нашия админ (в службата) нещо е забранил адреса... Както и да е, скоро пак ще имам нет в къщи.За срещата съм твърдо ЗА! И времето вече се стопли. А и ще се изфукам с новите джанти ))Ако на някой му липсвам - във форума на колегите от Алфа Ромео може да ме видите. Или в Тунинг.бгТам ще съм, така че да се организираме. И колеги с Ланча ще дойдат (за Страбекс - онази бялата ланча с хасковските номера, на която Веско с Астрата само номера й гледа )
Коментар
-
Значи насрочваме окончателно срещата за 29.05 - чакаме се на пистата в Сливен от 11:30 до 12:00. Доколкото разбрах, май историята с картинга се проваля, така че колегите от Сливен да проучат къде можем да се съберем - в смисъл удобно заведенийце с паркинг. Ако може и да е с ТВ ще е още по-добре - мисля че на 29-ти има кръг от WTCC-шампионата. Но все пак в крайна сметка важното е да се съберем.Ако някой не е съвсем съгласен с часа - да пише, за да го обсъдим, но струва ми се около обяд е нормално.
Коментар
-
Много малка отбивка си избрал, ще се сьберем ли!?!? За тези които участват вьв форума и желаят да бьдат част от шоуто, уговорения час е вече известен, но за останалите желаещи, ще трябва да се погрижим ние, от форума!!! Така,че да действаме, има още 1 ден! Но се чудя, каква среща ще правим в Сливен когато само 1 Сливенлия се е обозначил до този момент! От Бургас знам, че ще се организират?!Чакаме повече инициатива от Сливен!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар