И аз благодаря на Мишо за организацията. Всичко беше супер.Който не дойде, може само да съжалява Снимки... не мога да кача веднага, щото имам технически проблем с Upload Applet-a.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума 2015
Collapse
X
-
Още веднъж страхотна среща и хиляди благодарности на Мишо("M5kov") за добрата организация с хотела и посещението на пещерата всичко беше перфектно :DПонеже реших да не се прибирам в София веднага, след като освободих стаята в хотела реших да се разходя до Ловеч, там в центъра до покрития мост срещнах колегата "slavIvan", който се беше запътил към Крушунските водопади. След няколко часа прекарани в разходка пеша из Ловеч, до Моста, до паметника на Васил Левски, Ловешката крепост и Центъра се прибрах в София чак в 20.00 ч. вечерта.Вече съм готов за следващото събитие на форума, където и да е то.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Наистина много добре си изкарахме - събота през деня аз лично изпуснах барбекюто - цвъртели са пържоли - вечерта в хотела - приличен три звезди - вечеря - даже имаше и d.j. много доволно жените си бърбореха ние си къркахме - можеше да се внася алкохол. На другия ден имаше посещение на една много яка пещера. Даже там имаше едни алпинисчета дето се катереха и се меткаха с бънджи. Абе много яко си изкарахме! Благодарности към организаторите - другия път ще съм с фиатката.brava 16elx
Коментар
-
Да не пропусна и аз да кажа, че се изкефих както винаги Комплименти за Мишо! Единсвената ми забележка е , че някоя от десетте вида ракии които дегустирах вечерта явно е менте. На другия ден лееко ме цепеше кратуната, докато не се провертих в пещетатаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар