Колеги, не присъствахте на драга, който тази година стана чудесен. А в тази дисциплина имаше страхотен представител от марката Фиат, който беше безапелационен - най- доброто време от всички класове.Дано някой да качи снимки
Някои и на драга бяхме, и снимки направихме !!! А най-якото бе, че в коронната дисциплина двете най-бързи коли бяха от Пловдив. За алфата на Радо няма да говорим ... уникален автомобил и точно за това имам малка критика! Като организатори трябваше да срещнете на старта най-силните коли без значение дизел, бензин. Така или иначе винаги има спор между феновете, кое е по-добро нафта или бензин. И на пистата би било най-готино да се реши спора!?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Колеги, не присъствахте на драга, който тази година стана чудесен. А в тази дисциплина имаше страхотен представител от марката Фиат, който беше безапелационен - най- доброто време от всички класове.Дано някой да качи снимки
Някои и на драга бяхме и снимки направихме !!! А най-якото бе, че в коронната дисциплина двете най-бързи коли бяха от Пловдив. За алфата на Радо няма да говорим ... уникален автомобил и точно за това имам малка критика! Като организатори трябваше да срещнете на старта най-силните коли без значение дизел, бензин. Така или иначе винаги има спор между феновете, кое е по-добро нафта или бензин. И на пистата би било най-готино да се реши спора!?
Прав си, беше предвидено, но предпочетохме да пуснем свободни стартове за всички, за да може повече хора да са доволни.
Напротив Цвети, трябваше в името на шоуто да дадете поле за изява на най-подготвените и равностойни коли!!! Сигурен съм, че и собствениците им биха се накефили да демонстрират машините си и да имат възможност да натиснат до ламарините пред феновете и след това да чуят публиката как се кефи! А тези свободните ... смешно, защото който има дупе да се бе записал в редовните серии. Може би цената ги спира ... ами тогава КАРБ, СФФБ и Клуб Ланчия да отделят бюджет и цената за един форумски автомобил да падне с 50%... примерно и ето ти двойно повече участници!?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар