Здравейте,скоро минах през Якоруда и видях един хотел който доста ми допадна за това че за да стигнеш до там са само завои, особено ако минеш София - Костенец - Белово - Якоруда. Хотела има вътрешен басейн с гореща минерална вода и изглежда приятно. Така че следващата събота и неделя съм там, че правя парти www.seedot.com/chrd2004 така, че ако решите повече хора мога да резервирам този хотел за една среща на Италианските коли за следващ 27-28 Ноември.В сайта съм дал линк към Интернет сайта на хотела и има снимки. А и се очакват снегове да паднат скоро време и ще е яко по пътищата натам.Поздрави и чакам мнения за тази идея www.seedot.com/chrd2004
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за среща извън София
Collapse
X
-
Re: предложение за среща извън София
mit написа:Здравейте,скоро минах през Якоруда и видях един хотел който доста ми допадна за това че за да стигнеш до там са само завои, особено ако минеш София - Костенец - Белово - Якоруда. Хотела има вътрешен басейн с гореща минерална вода и изглежда приятно. Така че следващата събота и неделя съм там, че правя парти www.seedot.com/chrd2004 така, че ако решите повече хора мога да резервирам този хотел за една среща на Италианските коли за следващ 27-28 Ноември.В сайта съм дал линк към Интернет сайта на хотела и има снимки. А и се очакват снегове да паднат скоро време и ще е яко по пътищата натам.Поздрави и чакам мнения за тази идея www.seedot.com/chrd2004
Коментар
-
Hiна въпросите:имам записани следните цени: 12 лв легло, 25 - спалня (т.е за двама човека) , 45 лева апартамент (за 4-ма), и има един луксозен апартамент за 90 лева (за 4-ма). Ползването на басейна е free. Ако некой иска сауна си плаща Общо 30 човека могат да бъдат настанени. Преди ходихме зимата на ЧИФЛИКА на минерален басейн, но сега там ходят много хора, а аз обичам по дивите места.По големи подробности след партито.Иначе карам сега Фиат Типо 1,8 16V. Всеки weekend го разкарвам из страната (по планини и паланки).Mit®
Коментар
-
mit написа:вече съм на Якоруда за да тествам мястото преди ЧРД-то ми, готвача в ресторанта е страхотен, самия басейн е РАЙ, заслужава си мястото. Отивам пак да се гмуркам.ако решите да идваме тук повече хора може да пуснете темата и в другите форуми на Ланчия и Алфа поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар