Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и отзиви от НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА 10 г. ФФБ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Впечатления и отзиви от НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА 10 г. ФФБ

Големи благодарности към организаторите на срещата за труда, който са положили, така че срещата да задоволи разностранните вкусове и интереси на всички с богатата си програма и непринуденост. Искрено се забавлявахме в кратките часове на присъствието си! Честито за годишнината и на другите колеги, които не успяха да дойдат!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

И от мен адмирации за организаторите и специално за Вили!От доста време не беше имало такава форумна среща. Благодаря и на всички присъствали, и на тези, които духовно бяха с нас!Чакам снимки!

Коментар

Благодарности и от флотския екипаж на организаторите , а и на всички колеги дошли на юбилея !
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Благодарности и от нас! Видяхме се със стари муцуни, запознахме се с нови, беше супер!
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Благодарности и от мен! Беше ми приятно да се запозная с нови хора и да видя познати муцуни. :D Специални поздрави!http://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnMhttp://www.youtube.com/watch?v=3K-9xytbHfMhttp://www.youtube.com/watch?v=oE-lwnGC6TY :D :D :D
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Страхотна среща се получи !Специални поздрави и благодарности към организаторите за перфектно свършената работа !До нови срещи !
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

И аз съм много доволен! :D - Видях се със стари познайници и се запознах с нови готини хора.- Спечелих състезанието по стрелба с лък! - Стилото показа разход 4,5 л/100 км (по компютър, общо отиване и връщане: 3 души + багаж + тениски + шапки + награди в багажника).- Посетих 2 места в района, които отдавна исках да видя: музея с восъчните фигури във В. Търново и Дряновския манастир, вкл. пещерата Бачо Киро.- Раздвижих се добре: според телефона ми, в неделя съм направил 14 272 крачки и съответно съм изминал пеша 10,5 км. :P - И още други хубави неща!Направих албум в галерията и качих снимките от моя фотоапарат. Който има подбрани снимки за качване в албума, да ми се обади, за да уточним как да стигнат до мен и да ги добавя.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Малко снимки и от мен.https://plus.google.com/u/0/photos/1...79603987106065
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Добавих в албума снимки от M5kov.От Даниел Спасов чакам достъп до албума или (по-добре!) да ги качи временно някъде, откъдето да ги изтегля и прехвърля след това в галерията на форума.Мисля, че по принцип най-бързо и лесно ще е, който иска да добавя негови снимки в албума, да ги сложи в един архив (zip, rar...), да ги качи временно някъде (Google Drive, Dox.bg, Dropbox, MediaFire...) и да ми изпрати линк.

Коментар

Даниел Спасов написа:
                    Малко снимки и от мен.https://plus.google.com/u/0/photos/1...79603987106065
                    Няма намерени снимки. Тъй вика линка.

Коментар

Аз бях духом с Вас.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Добавих в албума и снимки от la squadra azzurra.

Коментар

Всичко беше "6" ! Дори и проблема с колицата не можа да помрачи купона Искам пак! А Мара я оправих още в неделя. Оказа се липсващ, заклещен и скъсан (общо са 3) болт на носача на задния тампон на двигателя Наздраве!!!! П.П. Не ме е боляла главата, така че всички ракии които тествах са читави П.П.2 Благодаря на всички които предложиха помощ за връщането на мен и семейството в София. Чест и почитания!П.П. 3 Някой между 2.30 и 11 в неделя ми е свил форумската лента от предния номер на Ксилифор(Задната ми е залепена). Да му е честита!
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И снимките от Даниел Спасов вече са в галерията. :D

Коментар

veselin10 написа:
                              Всичко беше "6" ! Дори и проблема с колицата не можа да помрачи купона Искам пак! А Мара я оправих още в неделя. Оказа се липсващ, заклещен и скъсан (общо са 3) болт на носача на задния тампон на двигателя Наздраве!!!! П.П. Не ме е боляла главата, така че всички ракии които тествах са читави П.П.2 Благодаря на всички които предложиха помощ за връщането на мен и семейството в София. Чест и почитания!П.П. 3 Някой между 2.30 и 11 в неделя ми е свил форумската лента от предния номер на Ксилифор(Задната ми е залепена). Да му е честита!
                              11*1,25 винаги нося такъв в багажника. Супер много ме е яд че не дойдох, ама нямаше как. Важното е че сте си изкара добре.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                              X