Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СЪВМЕСТНО ПЪТУВАНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вили, пускаме те отпуска!

Коментар

Вие ме пускате, но бащата на моята колежка е направил катастрофа вчера и тя не е на работа.....за утре не е ясно какво ще става.

Коментар

lhristov написа:
        Вили, привет. За нас с Боби би било огромно удоволствие да пътуваме заедно. Организацията за сега е следната- тръгване около 17 и малко от паркинга на Практикер в Дружба. Естествено мога да мръдна и до Метро станцията на Метро. Или някъде в дружба. Младост. До вас не ми се ходи. Много си далеч и ще се забавим. Пътуваме сами и с малко багаж. Надявам се. Вземи си флашка с любимата музика. Може и диск. Макар че, няма да ни е скучно и да си говорим. Пътя ще го минем неусетно. В приказки.За организацията там: Боби ще ме води единия ден в Търново, другия в арбанаси. Естествено, ще гледаме да уважим и на Пешо мероприятието. Той е готин и го заслужава. За Търново Боби е готова с цяла лекция. Тя го умее. Обича историята. Ако и други колеги имат интерес, моля. Ще се оргаизираме и ще разгледаме забележителностите. Заедно.Съжалявам за грешките. Виждам ги, но ни се поправя. Пиша от таба, ако се приема за извинение.Та така, Вили. Имаш оферта. Пари не ти искам. Черпя.
        Лъчо, Благодаря ти. Освободих се от работа. Ще тръгна с Пепи за да можем да подготвим нещата за да мине безупречно срещата.Качвам програмата за срещата и много ще се радваме Боби да ни разказва за обектите които ще посетим.

Коментар

Ок Вили. Няма проблем. Приятно и безавариино пътуване. Ще предам на Боби.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Аз утре вечер мога да взема 3-ма от Търново за вечерята. Ще сме с колата.0887460776 - Иван.
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
            X