Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СЪВМЕСТНО ПЪТУВАНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СЪВМЕСТНО ПЪТУВАНЕ

Мога да взема трима души от София или по път, като всички разходи по транспорта са за моя сметка. Става дума за 8 и 9Ако някой има интерес, може да пише в темата или на ЛС.Поздрави!---ogi28b:Правя темата важна. Само да вметна: автомобилът на автора е Фиат Крома 2.4 мултиджет, 200 конски сили, автоматична ск. кутия. Мисля, че за всеки ще е удоволствие да се повози.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Всъщност ако няма желаещи, ще се възползвам, но само ако кажеш точно кога смяташ да пътуваш, защото аз съм се нагърбил с определени задачи и съм малко зависим. И на отиване карам аз! Ако не ти изнася - дай Кромата, ще се оправя сам.

Коментар

За мен ще е удоволствие да те возя до там и обратно. :D За тръгването ще се разберем допълнително, нямам определено време.П.П. Остават две свободни места.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Оги голяма реклама направи на Крома-та.pplk Ако трябва да се возя при теб...такава приказка ще направим, че чак на плажа във Варна ще се спрем
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Заповядай/ знам, че имаш други планове/, тамън има къде да преспим край Варна. На далавера.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Аз мога да взема желаещи от Козлодуй, Плевен и Ловеч. Пътувам в петък вечерта (тръгване от Козлодуй около 16:15, Плевен 17:30, Ловеч 18:00.....ориентировъчно, разбира се).Връщане в неделя.НЕ давам да ми карат Кромата

Коментар

Immortal написа:
              НЕ давам да ми карат Кромата
              Това го знаем, кажи нещо ново...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                Immortal написа:
                Това го знаем, кажи нещо ново...
                Явка ти ще отразиш ли?Аз от Варна, никой не мога да взема
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Immortal написа:
                  От известно разстояние можем ли да гледаме и цъкаме ?
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                    Immortal написа:
                    От известно разстояние можем ли да гледаме и цъкаме ?
                    Ми то това пак си е разцъкване с Крома-та
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колеги по темата-кой от Вас ще пътува в петък и има едно свободно място за да транспортира моята прекрасна личност до мястото на събитието и обратно. Аз обещавам да не тръгвам с много багаж :D Ще ме пуснат отпуска почти на 100% така че мога да тръгна по всяко време

Коментар

Вили, привет. За нас с Боби би било огромно удоволствие да пътуваме заедно. Организацията за сега е следната- тръгване около 17 и малко от паркинга на Практикер в Дружба. Естествено мога да мръдна и до Метро станцията на Метро. Или някъде в дружба. Младост. До вас не ми се ходи. Много си далеч и ще се забавим. Пътуваме сами и с малко багаж. Надявам се. Вземи си флашка с любимата музика. Може и диск. Макар че, няма да ни е скучно и да си говорим. Пътя ще го минем неусетно. В приказки.За организацията там: Боби ще ме води единия ден в Търново, другия в арбанаси. Естествено, ще гледаме да уважим и на Пешо мероприятието. Той е готин и го заслужава. За Търново Боби е готова с цяла лекция. Тя го умее. Обича историята. Ако и други колеги имат интерес, моля. Ще се оргаизираме и ще разгледаме забележителностите. Заедно.Съжалявам за грешките. Виждам ги, но ни се поправя. Пиша от таба, ако се приема за извинение.Та така, Вили. Имаш оферта. Пари не ти искам. Черпя.
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                          За организацията там: Боби ще ме води единия ден в Търново, другия в арбанаси. Естествено, ще гледаме да уважим и на Пешо мероприятието. Той е готин и го заслужава. За Търново Боби е готова с цяла лекция. Тя го умее. Обича историята. Ако и други колеги имат интерес, моля. Ще се оргаизираме и ще разгледаме забележителностите. Заедно.
                          Аз съм навит, макар и да не се сещам какво не съм гледал в Търново и Арбанаси, но... повторението е майка на знанието!

Коментар

Аз, пък Дидо ще ти звънна в събота, да видя на къде сте, че в Търново съм семейно обременен и не знам, каква ще е организацията
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Утре ще знам дали ще ме пуснат отпуска и ще пиша за пътуването.

Коментар

Working...
                              X