Мога да взема трима души от София или по път, като всички разходи по транспорта са за моя сметка. Става дума за 8 и 9Ако някой има интерес, може да пише в темата или на ЛС.Поздрави!---ogi28b:Правя темата важна. Само да вметна: автомобилът на автора е Фиат Крома 2.4 мултиджет, 200 конски сили, автоматична ск. кутия. Мисля, че за всеки ще е удоволствие да се повози.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - СЪВМЕСТНО ПЪТУВАНЕ
Collapse
X
-
Оги голяма реклама направи на Крома-та.pplk Ако трябва да се возя при теб...такава приказка ще направим, че чак на плажа във Варна ще се спремФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Yavor написа:Immortal написа:НЕ давам да ми карат КроматаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Вили, привет. За нас с Боби би било огромно удоволствие да пътуваме заедно. Организацията за сега е следната- тръгване около 17 и малко от паркинга на Практикер в Дружба. Естествено мога да мръдна и до Метро станцията на Метро. Или някъде в дружба. Младост. До вас не ми се ходи. Много си далеч и ще се забавим. Пътуваме сами и с малко багаж. Надявам се. Вземи си флашка с любимата музика. Може и диск. Макар че, няма да ни е скучно и да си говорим. Пътя ще го минем неусетно. В приказки.За организацията там: Боби ще ме води единия ден в Търново, другия в арбанаси. Естествено, ще гледаме да уважим и на Пешо мероприятието. Той е готин и го заслужава. За Търново Боби е готова с цяла лекция. Тя го умее. Обича историята. Ако и други колеги имат интерес, моля. Ще се оргаизираме и ще разгледаме забележителностите. Заедно.Съжалявам за грешките. Виждам ги, но ни се поправя. Пиша от таба, ако се приема за извинение.Та така, Вили. Имаш оферта. Пари не ти искам. Черпя.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:За организацията там: Боби ще ме води единия ден в Търново, другия в арбанаси. Естествено, ще гледаме да уважим и на Пешо мероприятието. Той е готин и го заслужава. За Търново Боби е готова с цяла лекция. Тя го умее. Обича историята. Ако и други колеги имат интерес, моля. Ще се оргаизираме и ще разгледаме забележителностите. Заедно.
Коментар
-
Аз, пък Дидо ще ти звънна в събота, да видя на къде сте, че в Търново съм семейно обременен и не знам, каква ще е организациятаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар