Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 07-09.11.2014 - ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 07-09.11.2014 - ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИ

В тази тема може да се записвате за нощувки. Записването става, като добавите ново мнение с името ви и желаната стая, както и за колко нощувки я ангажирате. Евентуално може да добавите и на кой искате да е вашата стая, ако имате много специални претенции. Също така - желателно е да платите предварително заявената от вас стая. Плащането ще става по сметка на Сдружението. При разпределянето на стаите, предимство ще имат тези, които са превели пари по сметка, т.е. ако някой се е записал, но не е платил и иска дадена стая, а друг, който се е записал много по-късно, но вече е платил - иска същата стая, той получава предимство, въпреки че е по-назад в списъка. ================================================== = Хотелът приема разплащания с карти ==========================================Всички нощувки са с включена закуска на следващия ден ==========================================Видове стаи:*** Единична стая - цена: 31 лв. (Това всъщност е двойна стая, но в нея ще е настанен сам човек. При записване за такава стая, пишете "единична стая".)*** Двойна стая - стая с две единични легла - цена: 42 лв. *** Тройна стая - стая с три единични легла - цена: 63 лв. *** Малък апартамент със спалня и канапе, на което може да спи един човек / дете / 2 малки деца (самото канапе не е голямо) - цена: 60 лв.*** Голям апартамент със спалня и голямо канапе за 2-ма възрастни - цена: 70 лв. Големите апартаменти имат климатик и вана. Всички двойни и тройни стаи са с отделни единични легла. Спални има само в апартаментите. Всички цени са за една нощувка Дете, което спи при един от родителите и е на възраст до 6 г., спи безплатно, но трябва да се заплати цената на включената закуска. Колко е тази цена - ще стане ясно най-късно до петък, 17.10.2014Дете, което е до 12 г. и спи на отделно легло, ползва отстъпка от 50% от нормалната цена на рецепция за двойна и тройна стая, или с други думи - 13.50 лв. Дете между 6 и 12 г. задължително заплаща отделно легло.==========================================* Стаите са както следва: ПАРТЕР: на партера има Рецепция, кафе, библиотека. Няма стаи за нощувки. Етаж 1: (етажът е резервиран и няма да можем да използваме стаите на него) - На целия етаж всички стаи са само тройни, общо 21 стаи (21 заети)Етаж 2: - малък апартамент - 1 бр. - ЗАЕТ- тройни стаи - 6 бр. (0 заети / 6 свободни)- двойни стаи - 15 бр. (15 заети (от тях - 5 единични)- единични стаи - колкото от двойните останат свободни (поради описаното по-горе определение за "единична стая") Етаж 3: - голям апартамент - 2 бр. (1 зает / 1 свободен)- малък апартамент - 1 бр. - ЗАЕТ- тройни стаи - НЯМА- двойни стаи - 18 бр. (3 заети / 15 свободни)- единични стаи - колкото от двойните останат свободни.========================================= =================Моля, спазвайте следния начин на записване: ШАБЛОН:
    Код:
    [ИМЕ], [ФАМИЛИЯ], [БРОЙ НОЩУВКИ], [ВИД СТАЯ], (може да добавите и на кой етаж желаете да е вашата стая), (ако има деца, пишете колко и на каква възраст са)----Написаното в [КВАДРАТНИ СКОБИ] е задължително. Написаното в (обикновени скоби) е само при нужда.
    ПРИМЕР: Огнян Александров, една нощувка на 7 *, двойна стая <- това ще ми струва 42 лв. Цената е за цялата стая, с двете легла, а не за едното легло в стаята! ----------* При записване за една нощувка - посочете и датата, на която ще нощувате: 7 за петък срещу събота и 8 за събота срещу неделяПРИМЕР 2:Огнян Александров, 2 нощувки, тройна стая на етаж 2, едно дете на 8 г., едно на 4 г. и едно на 1 г. <- Това ще ми струва по 21 лв за две легла за възрастни + 13.50 за дете между 6 и 12 г. или общо 21+21+13.50 = 55.50 лв на нощувка, или за две нощувки = 111 лв. ==========================================ВАЖНО: При записване е достатъчно САМО да добавите своето име и желана стая в ново мнение, както е в шаблона. Не цитирайте и не копирайте предишно мнение.АКО се случи да направите промяна и вече ви има в списъка, МНОГО ВИ МОЛЯ да добавите промяната в ново мнение, което да започва с "ПРОМЯНА" (изписано с големи букви, и евентуално удебелено, или в друг цвят) за да е ясно видимо и да не ви добавя два пъти без да искам.След като сте се записали или след като сте направили промяна, моля следете списъка тук, във водещото мнение, за да видите дали сте добавени. Ако до последната актуализация сте се записали и ви няма в списъка, моля сигнализирайте!=================================== =======МОЛЯ, използвайте тази тема САМО за записване ИЛИ за въпроси, свързани конкретно със записването, стаите, леглата и други от този характер. За всякакви други организационни въпроси - използвайте ОСНОВНАТА ТЕМА, а за неща, които не са от организационен характер - използвайте ЧАТ-ТЕМАТА. За записване за вечерята използвайте темата ЗАПИСВАНЕ ЗА ВЕЧЕРЯ==========================================(Имената на хората, които са превели пари и те са пристигнали в сметката ни, ще бъдат маркирани в ЗЕЛЕНО.СПИСЪК НА ЗАПИСАНИТЕ:
    • 1. Петър Диловски, 2 нощувки в двойна стая.2. Николай Димитров - две нощувки в малък апартамент с малко канапе /двама възрастни и две деца на 11г. и на 3г./3. Лъчезар Христов - 2 нощувки - 2-ма възрастни в двойна стая4. Деян Атанасов, две нощувки, единична стая5. Bенко Змийчаpoв, 1 нощувка (8-ми), две двойни стаи6. Младен Митев, две нощувки, голям апартамент7. Румен Хинчев , малък апартамент , една нощувка , 8-ми ноември.8. Виолета Харалампиева - две нощувки, единична стая9. Даниел Спасов, 2 нощувки, единична стая10. Мартин Модев, 1 нощувка, двойна стая, 8-ми11. Михаил Петков, 1 нощувка на 8-ми, двойна стая12. Стефан Стефанов, 1 нощувка, двойна стая13. Веселин Кереков, 2 нощувки, единична стая14. Веселин Трифонов, 2 нощувки, единична стая15. Даниела Луканова, 1 нощувка на 8-ми, двойна стая16. Румяна Янкулова, 1 нощувка на 8-ми, двойна стая17. Емил Георгиев, 1 нощувка на 8-ми, двойна стая18. Валери Тафраджийски, 1 нощувка на 8-ми, двойна стая
    Последно обновен: 05.11.2014, 17:10

Ето самите стаи:========================================== ХОТЕЛЪТ ПРИЕМА РАЗПЛАЩАНИЯ С КАРТИ

Коментар

Добавих цените на някои от стаите. Цените са с включена закуска.Напомням, че можете да се запишете и без да плащате предварително. Плащането може да стане на място, като може да се плати както в брой, така и с кредитна/дебитна карта.

Коментар

Хайде сефтето! :D Петър Диловски, 2 нощувки, 2 възрастни в двойна стая./
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Николай Димитров - две нощувки /7 и 8/ в апартамент с малко канапе /двама възрастни и две деца на 11г. и на 3г./ - 2х60лв на вечер/
          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Лъчезар Христов - 2 нощувки (7-ми и 8-ми) - 2-ма възрастни в двойна стая./Добре де. Редактирах се. Мир да има.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Колеги, МНОГО ВИ МОЛЯ, спазвайте шаблона за записване и не пишете свободни текстове! Важно е само вашето име, броя нощувки и желания вид стая. Няма нужда да пишете дали сте млади или възрастни, нито да смятате и да пишете цени или каквито и да е числа. Знаете условията, знаете цената на стаите. Няма нужда да се пишат отново от всеки. ================================================== ============================ВАЖНО: Разликите между голям и малък апартамент се състоят в следното: - малките нямат вана и нямат климатик, а големите имат вана и имат климатик- в малките могат да се настанят трима души, а в големите - четирима, казах ви защо - заради размерите на канапетата за спане. ================================================== =================ВАЖНО:ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СТАИТЕ:* Единични стаи (стая с едно легло вътре) - НЯМА. Под "единична стая" се разбира двойна стая, в която да бъде настанен сам човек, ако има такива желаещи. Може да има хора, които ще дойдат сами и не обичат да спят с чужди хора. За такава стая цената е 31 лв с включена закуска.* Стаите са както следва: ПАРТЕР: на партера има Рецепция, кафе, библиотека. Няма стаи за нощувки. Етаж 1: - На целия етаж всички стаи са само тройни, общо 21 стаиЕтаж 2: - малък апартамент - 1 бр.- тройни стаи - 6 бр.- двойни стаи - 15 бр.- единични стаи - колкото от двойните останат свободни (поради описаното по-горе определение за "единична стая" Етаж 3: - голям апартамент - 2 бр.- малък апартамент - 1 бр.- тройни стаи - НЯМА- двойни стаи - 18 бр.- единични стаи - колкото от двойните останат свободни.========================================= =================Ако някой има специални претенции за това на кой етаж да бъде стаята му - нека го пише в записването си, като имайте предвид, че независимо дали сте си заявили стая на третия етаж, то заявката ви може да не бъде удовлетворена, дори и да сте платили предварително. Добавям всичко във водещото мнение, променям и шаблона за записване.

Коментар

Ако няма изявени претенции за етаж, запълвам стаите по ред на етажите отдолу нагоре. Записаните до момента - вижте къде какви етажи и стаи има и ако имате претенции - споделете ги с мен.

Коментар

Има една хубава полянка до хотела, на която спокойно могат да се опънат 7-8 палатки. В по-задушевна обстановка - може да се съберат и 10. Добавям горе.

Коментар

Аз изчаквах да се запиша, щото не знам дали ще съм сам или с някой.Ама при тези условия:"* Единични стаи (стая с едно легло вътре) - НЯМА. Под "единична стая" се разбира двойна стая, в която да бъде настанен сам човек, ако има такива желаещи. Може да има хора, които ще дойдат сами и не обичат да спят с чужди хора. За такава стая цената е 31 лв с включена закуска. "Направо се записвам, пък ако не съм сам, на място ще доплатя за второто легло.Деян Атанасов - 2 нощувки (7-ми и 8-ми) - 1 възрастен в двойна стая (сам)

Коментар

1 възрастен в двойна стая (сам)Пак ви моля - спазвайте точния шаблон за записване и не пишете нищо друго, защото така е по-трудно и за мен, когато пишете допълнителни текстове и после ще стане "ама аз исках така, а ти си писал иначе". Когато се пишат две нощувки, не е нужно да се уточнява, че са на 7-ми и 8-ми, при положение, че други дати не се предлагат. Двойна стая ли да ти запиша, или единична? Променям и шаблона горе, за да още по-опростено и ясно.

Коментар

ogi28b написа:
                        1 възрастен в двойна стая (сам)Двойна стая ли да ти запиша, или единична?
                        Е нали няма единични Айде пак:Деян Атанасов, две нощувки, сам човек в двойна стая.

Коментар

Изглежда не съм го написал добре, за което моля да ме извините. Пояснявам:"Единична стая" - така както съм го написал в първото мнение - това означава, че човек ще спи сам в двойна стая, но няма да плати цената на двойна стая 42 лв., а ще плати цена 31 лв. Това не означава, че трябва да се записва "двойна стая"."Двойна стая" - това е стая с две легла и стаята струва 42 лева на нощувка. Твоята заявка в момента е за двойна стая, а не за единична и ще ти струва 42 лева. Така ли да запиша последно?Поправих водещото мнение и описах по-подробно и по-ясно кой вид стая какво представлява.

Коментар

Bенко Змийчаpoв, 1 нощувка (8-ми), две двойни стаи/
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Деян Атанасов, две нощувки, единична стая/

Коментар

Working...
                              X