Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Чакам и един господин с баба в Лясковец да се включи, ма да видим
    Да взема да го потормозя аз този човек, че нещо много се е разработил напоследък.п.п. Звъннах му...ич хабер си найн Каза, че ще помисли.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Егати юбилея! Предполагах, че поне 30-на човека ще уважат събитието, а то - 11 човека записани, преко сили! Специално избирахме място, което да е сравнително в средата на страната, да е лесно за достигане, да е хубаво, препоръчано... Условията са перфектни, има много възможности за забавление и какво - 11 човека. То направо си е излагация!

Коментар

ogi28b написа:
        Егати юбилея! Предполагах, че поне 30-на човека ще уважат събитието, а то - 11 човека записани, преко сили! Специално избирахме място, което да е сравнително в средата на страната, да е лесно за достигане, да е хубаво, препоръчано... Условията са перфектни, има много възможности за забавление и какво - 11 човека. То направо си е излагация!
        +1
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ами като сложиш търновци, които не са се записали за нощувки, но аз се сещам поне за 4-5 човека още...Чухме се с бат Веско от Бургас (vesko_t), и той каза, че ще дойде без да се записва. Брат ми (tamburko) ще дойде за едната вечер.Тъй че като сложим жените и децата, ще станем около 35-40 човека. Поне.А някои изчакват последния момент да се запишат...

Коментар

Браво на бате Веско !!!Оги , записани 12 човека , но с ремаркета ....
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Другаря Директор от Хасково също ми беше казал, че ще си помисли.Надявам се да мисли още малко и да се запише

Коментар

Е то добре, че ще има някви жени и деца, та малко да набъбне бройката. Айде, 20 човека форумци ги сложи, с тея дето са писали, че ще идват, ноо няма да нощуват. А сума ти народ влиза и чете и пише редовно... Аз си мислех, че поне 40-50 човека (регистрирани потребители, без да броим жени и деца) ще проявят интерес и ще дойдат, предвидили сме подаръци за гостите, разни културни мероприятия, а то - няма и 20 човека. Не знам, във времето ли е проблема, наистина ли всички чакат до последно, какво е? Избрахме и дата, която да е в началото на месеца, т. е. заплатите са взети. Не знам, направо се изненадвам от толкова слаб интерес.

Коментар

Immortal написа:
                  Другаря Директор от Хасково също ми беше казал, че ще си помисли.Надявам се да мисли още малко и да се запише
                  Ех ма сиии....Не смея да се запиша, просто не знам как ще са ми нещата следващата седмица. Лошото е и че ако идвам,трябва да е сам или само с баткото, защото жената категорично отказа да помъкнем бебето. Тя след една злополучна вечер на Копринка е яко наплашена. А последните седмици почти не съм се прибирал и искам всеки възможен момент да си бъда в къщи, при малкия голям командир Знам че звучи като оправдание, ама такова е положението. Ако мога избощо, ще е само за събота вечер и събота сутрин ще ви се обадя да видите има ли стая за мене. А ти, Дидо, хич недей се обажда, щото за Италфеста си виновен, та и отгоре. Не че щях да съм добра компания вечерта... Баткото се разповръща и вдигна температура, та до болница стигнахме. Та и той май вече няма да иска с мене.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.
                      Ади де ....
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                        S_BANKOV написа:
                        Ади де ....
                        Да цитирам ли младия г-н Ампов или сам се сещаш?
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Yavor написа:
                          Лошото е и че ако идвам,трябва да е сам или само с баткото, защото жената категорично отказа да помъкнем бебето.
                          S_BANKOV написа:
                          На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам
                          Ако това ще ви успокои - и аз ще съм без жената.

Коментар

Immortal написа:
                            Ако това ще ви успокои - и аз ще съм без жената.
                            Нека записването за тест драйв на Кромата започне сега!
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Специално за гостите на юбилейната среща, съм осигурил тест-драйв на 1 Крома и 1 Капа. Собствениците им още не знаят. Записвайте се смело, нещо там ще ги подкупваме, ще ги омайваме нещо с ракия, компот, кисели краставички... Айде на бас, че ако закачим Кромата и Капата с едно въже и се теглят в противоположни посоки, ще спечели тая с по-старите гуми? Каса бира е залогът!!!

Коментар

Аз ш доа с Капата

Коментар

Working...
                                X