Чакам и един господин с баба в Лясковец да се включи, ма да видим
Да взема да го потормозя аз този човек, че нещо много се е разработил напоследък.п.п. Звъннах му...ич хабер си найн Каза, че ще помисли.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Егати юбилея! Предполагах, че поне 30-на човека ще уважат събитието, а то - 11 човека записани, преко сили! Специално избирахме място, което да е сравнително в средата на страната, да е лесно за достигане, да е хубаво, препоръчано... Условията са перфектни, има много възможности за забавление и какво - 11 човека. То направо си е излагация!
Егати юбилея! Предполагах, че поне 30-на човека ще уважат събитието, а то - 11 човека записани, преко сили! Специално избирахме място, което да е сравнително в средата на страната, да е лесно за достигане, да е хубаво, препоръчано... Условията са перфектни, има много възможности за забавление и какво - 11 човека. То направо си е излагация!
+1
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Ами като сложиш търновци, които не са се записали за нощувки, но аз се сещам поне за 4-5 човека още...Чухме се с бат Веско от Бургас (vesko_t), и той каза, че ще дойде без да се записва. Брат ми (tamburko) ще дойде за едната вечер.Тъй че като сложим жените и децата, ще станем около 35-40 човека. Поне.А някои изчакват последния момент да се запишат...
Е то добре, че ще има някви жени и деца, та малко да набъбне бройката. Айде, 20 човека форумци ги сложи, с тея дето са писали, че ще идват, ноо няма да нощуват. А сума ти народ влиза и чете и пише редовно... Аз си мислех, че поне 40-50 човека (регистрирани потребители, без да броим жени и деца) ще проявят интерес и ще дойдат, предвидили сме подаръци за гостите, разни културни мероприятия, а то - няма и 20 човека. Не знам, във времето ли е проблема, наистина ли всички чакат до последно, какво е? Избрахме и дата, която да е в началото на месеца, т. е. заплатите са взети. Не знам, направо се изненадвам от толкова слаб интерес.
Другаря Директор от Хасково също ми беше казал, че ще си помисли.Надявам се да мисли още малко и да се запише
Ех ма сиии....Не смея да се запиша, просто не знам как ще са ми нещата следващата седмица. Лошото е и че ако идвам,трябва да е сам или само с баткото, защото жената категорично отказа да помъкнем бебето. Тя след една злополучна вечер на Копринка е яко наплашена. А последните седмици почти не съм се прибирал и искам всеки възможен момент да си бъда в къщи, при малкия голям командир Знам че звучи като оправдание, ама такова е положението. Ако мога избощо, ще е само за събота вечер и събота сутрин ще ви се обадя да видите има ли стая за мене. А ти, Дидо, хич недей се обажда, щото за Италфеста си виновен, та и отгоре. Не че щях да съм добра компания вечерта... Баткото се разповръща и вдигна температура, та до болница стигнахме. Та и той май вече няма да иска с мене.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.
Ади де ....
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Ади де ....
Да цитирам ли младия г-н Ампов или сам се сещаш?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Специално за гостите на юбилейната среща, съм осигурил тест-драйв на 1 Крома и 1 Капа. Собствениците им още не знаят. Записвайте се смело, нещо там ще ги подкупваме, ще ги омайваме нещо с ракия, компот, кисели краставички... Айде на бас, че ако закачим Кромата и Капата с едно въже и се теглят в противоположни посоки, ще спечели тая с по-старите гуми? Каса бира е залогът!!!
Коментар