Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодарско !
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Вече може да направите заявка и за вечерята на 08.11.2014. Ето отново линковете към важните теми: ТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ВЕЧЕРЯ НА 08.11.2014

Коментар

За мое най - голямо съжаление аз и жената отпадаме, изкочиха много скапани ангажименти........
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Прави ми впечатление, че цяла тема се пусна за оплакване от скъпите горива, а предложението ми да взема трима души още виси. :D Предлагам на началството, ако е възможно, да пусне отделна тема за съвместно пътуване за годишнината.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Моят опит по такива събития показва, че или трябва да си много близък (роднини) с тези трима души, или ако не си толкова близък, то да се познавате сравнително отдавна и плановете за изкарване на срещата да са ви 1:1. В противен случай ставате зависими един от друг - те от теб заради транспорта, а ти от тях заради прищевките им и пак те от теб, заради нежеланието ти да се съобразяваш с прищевките им. На практика всеки си ходи със своята кола. В твоя случай - по-добре се организирай с някои от колегите от София, с които се виждате по неделните срещи, а недей да търсиш така случайни хора в цяла отделна тема. Това е като съвет, иначе ако толкова държиш - пусни една нова тема само за организация при пътуването, пиши кога и откъде тръгваш, какъв ти е маршрута, какви са ти плановете за двата дни, кога ще се връщаш, колко ще струва пътуването за пъниците, за да може някой ако реши - да се присъедини.

Коментар

Явно не съм се изразил ясно, не че ми е за първи път. :D Ще се опитам да резюмирам нещата.Транспорта е за моя сметка, дали ще съм сам или с още трима, няма голяма разлика. Причините са две.Първо: Мразя да пътувам сам. Второ: Идеята ми беше, че могат да се възползват хора, за които разхода за транспорт е непосилен и е причина да не дойдат на годишнината. Предполагам, че тези хора, обяснимо, въобще не влизат в темата.Поздрави!П.П. Ще се възползвам от възможността да пусна нова тема.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ех, аз още съм в чужбина, връщам се точно на 8-ми, няма как да стане.Ако има зимна среща, ще дойда да ви измъквам от снега
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

За мое огромно съжаление няма как да присъствам много съм далеч.Приятно изкарване и много емоции.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

4 страници изписахте как няма да дойдете.Някой няма ли да напише, че ще дойде?

Коментар

Аз не съм сигурен,но ще направя всичко възможно да дойда.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
                        4 страници изписахте как няма да дойдете.Някой няма ли да напише, че ще дойде?
                        Правя сефтето! Стига Оги да ме докара жив. :D
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ще взема и аз да сефтосам барабар с жената Нещо шлифер с луканка и пукница да тъпча ли?
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                            Ще взема и аз да сефтосам барабар с жената Нещо шлифер с луканка и пукница да тъпча ли?
                            Това е входната такса

Коментар

Да се разберем ако искате кой какво да носи да не станат големи дублажи. Или всеки сам за себе си?
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Аз ще доведа жена си , останалите носете Еденийе и пиениЙе ...
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X