Благодарско !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА
Collapse
X
-
Вече може да направите заявка и за вечерята на 08.11.2014. Ето отново линковете към важните теми: ТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ВЕЧЕРЯ НА 08.11.2014
Коментар
-
Моят опит по такива събития показва, че или трябва да си много близък (роднини) с тези трима души, или ако не си толкова близък, то да се познавате сравнително отдавна и плановете за изкарване на срещата да са ви 1:1. В противен случай ставате зависими един от друг - те от теб заради транспорта, а ти от тях заради прищевките им и пак те от теб, заради нежеланието ти да се съобразяваш с прищевките им. На практика всеки си ходи със своята кола. В твоя случай - по-добре се организирай с някои от колегите от София, с които се виждате по неделните срещи, а недей да търсиш така случайни хора в цяла отделна тема. Това е като съвет, иначе ако толкова държиш - пусни една нова тема само за организация при пътуването, пиши кога и откъде тръгваш, какъв ти е маршрута, какви са ти плановете за двата дни, кога ще се връщаш, колко ще струва пътуването за пъниците, за да може някой ако реши - да се присъедини.
Коментар
-
Явно не съм се изразил ясно, не че ми е за първи път. :D Ще се опитам да резюмирам нещата.Транспорта е за моя сметка, дали ще съм сам или с още трима, няма голяма разлика. Причините са две.Първо: Мразя да пътувам сам. Второ: Идеята ми беше, че могат да се възползват хора, за които разхода за транспорт е непосилен и е причина да не дойдат на годишнината. Предполагам, че тези хора, обяснимо, въобще не влизат в темата.Поздрави!П.П. Ще се възползвам от възможността да пусна нова тема.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар