Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov написа:
    Сутров, жалко за загубата ти.
    lhristov написа:
    Жалко за Краси от Бургас. И съпругата му. Жалко и за Сутров. Исках лично да му се извиня за нещо.Абе, къде е Явор от Хасково? Що не пише? Колега nnikin_n (извинявай, просто забравих името ти. Напиши ми го на лични) :D. Моля.Дидо е ясен, той жив, мъртъв, все по пътищата е.Между другото, Торнадото тук ли е? Аз пък му нямам телефона. Утре съм в Казанлък и можеше да се видим. Ще погледна в темата с телефоните.
    Леле, ти как се изразяваш.... някой непознат ако чете, ще каже че хората са си отишли рано-рано "Жалко за тоя, жалко за оня и жена му, третия що не пише..."Торнадото нали отиде на мисия, май още не се е върнал. Та по темата - точно така - водИ и кОли може да се внасят, не е проблем. Там предлагат, но след като специално ни казаха, че е разрешено - не виждам причина да не си внесем наши. Ето защо:2 литра Фанта = 2 лева (примерно)8 шишенца фанта по 0.250 = 2 литра, по колко... по левче го сложи шишенцето - 8 лева. 2 лева < 8 лева. Добра причина да си внесем, щом позволяват, нали

Коментар

И аз мисля да дойда, но има малко спънки. Жена ми заминава баш тогава и не знам как ще се оправя с децата. Евентуално мога да взема трима души от София или по път.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Мчи вземи и децата. Ний ще вземем нашите.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
          Мчи вземи и децата. Ний ще вземем нашите.
          На купон и на баня с деца не ходя :D
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Още не е ясно дали с моят параход или ще съм пасажер, но ще дойда.А за нощувките не знам дали ще се записвам.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Обхванат от носталгия (или нещо подобно), разгледах снимки от предишни срещи на форума...Много бих искал да се съберем колкото може повече хора, да видя лица от първите години на форума...Нещо като "среща след 10 години"

Коментар

А примерно меню за вечеря ще има ли ? Или кои каквото си заяви това ще яде.

Коментар

Ние евентуално ще наминем на 8-ми вечерта. Спане не ни трябва, ще спим у тъщата
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

То и аз няма да спя там.Ще си спя в моята родна къща.

Коментар

Записах се за нощувките, но имам питане. Няма ли стая с едно голямо легло, а не две малки? Не виждам да се предлага такава, но да питам. Щото и в Хасково се мъчихме така със съпругата. То не че сме огромни де, но трябва да сме все един върху друг... И друго да питам. Видях на служебния паркинг колега с Ланча и стикер "10 години от Техния си Форум". Грозен, груб и нелеп ми се видя, но имат специален стикер, все пак. За нас предвижда ли се нещо такова?
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Сакън, ша са урочасаме!Стикер за 20-годишнината.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз се надявам Ръководството да помисли за юбилейни тениски Безплатни, разбира се!

Коментар

Идеите ви за закъснели с около месец. Сеш’те ли се? Краководството е помислило за доста по-важни неща, та за това ли няма? Ама няма да ви пускам всичко накуп, за да не губите интерес. Ще ви пускам всеки ден по малко. На час по лъжичка. Лъчо, пуснал съм подробно стаите в темата за записване. За съжаление няма стаи със спални. Всички легла в двойните и тройните стаи са самостоятелни (да не пиша единични). само в апартаментите има спални, но те са 4 като обща бройка. Все ще издяните със съпругата 2 дена един върху друг Тамън в началото на август може да чакаме малки Лъчета. Ради, ще има менюта за вечеря, само трябва да ги доизкусурим, защото има някви разногласия - по 1/2 или по 1 литър ракия на човек да включим.

Коментар

ogi28b написа:
                              Краководството е помислило за доста по-важни неща, та за това ли няма?
                              Начи ако нема викторина с въпросчета като на онва Бело Камъне дето беше преди време някакво събиране, направо си бия камшика обратно.......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Като каза за онова, се сетих да ви кажа за това: пътят до тоя хотел е асфалт отвсякъде. Даже и зад хотела на поляната има асфалтирана улица. Така че поне пътуването ще е "нема ядове"!

Коментар

Working...
                                X