3. Пилешка пържола на скара => От коя част на пилето е пържолата - бут или бяло месо?
Вратна Вратна пилешка пържола по Болярски.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Аз, пък ще кажа на алфистите, че Боби ще идва и набързо ще се запълнят бройките
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Да не цапам темата за съвместно пътуване, че оцапах без да искам друга тема, ние ще пътуваме в петък, но в събота ще сме на линия и ще дойдем на Ксилифор да видим каква е хавата с малкия, а вечерта ще сме без деца и без коли
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
ВАЖНО: Моля колегите, които възнамеряват да присъстват без да нощуват, също да направят своите предпочитания за вечерята, защото така значително ще улесним кухнята и ще съкратим времето за доставка. Това не е задължително, но е желателно.
Здравейте колеги, по принцип в последния момент ми се отвори възможност да дойда, но темата за записване за нощувка е заключена, кажете как да се запиша ако не е късно вече ?
Няма нужда да се записваш. Вече сме подали заявка за броя стаи, които ни трябват. Ако има свободни - на място ще се настаниш. Ако няма свободни - няма значение дали ще се запишеш тук или не.
Хайде да си спретнем едно състезание за разход на автомобилите с цел най-нисък такъв, изразен в литри на 100 километра.Счита се засечен разход за поне 200 изминати километра в двете посоки. Зачитат се показания на колонка. Не се вземат предвид показания на бордови компютри.Аз ще играя с бензинов автомобил.
Коментар