Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм си редактирал горното мнение!

Коментар

Мдааа...и Крома ще има , и Идеа .Оля ще прави труден избор .
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

S_BANKOV написа:
        На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.
        А него що не го довлачиш? Осигурявам 2 готини каки да го влачат насам-натам. Ако не е много срамежлив, де.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

А има ли някакви занимания за тея бебета, понеже нашата ще я оставим на бабата, ама на мен ми се иска да я вземем :/
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Има детска площадка, иначе има едни забавления, които са предвидени за възрастни, ама могат да се включат и деца. Стига да са на минимална възраст от 7 години. Защото наистина са свързани с това човек да е разумен.

Коментар

А тази площадка закрита ли е или навън?Бе, май ще я оставим, да може да починем и ние един ден на 2 години :D
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ogi28b написа:
                Специално за гостите на юбилейната среща, съм осигурил тест-драйв на 1 Крома и 1 Капа. Собствениците им още не знаят. Записвайте се смело, нещо там ще ги подкупваме, ще ги омайваме нещо с ракия, компот, кисели краставички... Айде на бас, че ако закачим Кромата и Капата с едно въже и се теглят в противоположни посоки, ще спечели тая с по-старите гуми? Каса бира е залогът!!!
                Само не планирайте участие и на 159 автомат в нещо такова, че са й мнооо скъпи частите по кутията...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз, ако дойда с това с което планирам....неам конкуренция в тегленето :D
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                    Аз, ако дойда с това с което планирам....неам конкуренция в тегленето :D
                    Ти с камионите, да не се обаждаш. Ще паркираш извън комплекса.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

На мене много ми се идва ама няма как. Извън БГ съм.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

slonikon написа:
                        S_BANKOV написа:
                        На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.
                        А него що не го довлачиш? Осигурявам 2 готини каки да го влачат насам-натам. Ако не е много срамежлив, де.
                        Че не е срамежлив то е ясно, /за справка виж баща му/, притесняват ме две неща че ще засрами другите деца и даже някой чичко сигурно ще се почуства неловко и как подяволите да се напия с това зверче като то ще реши да си ляга в 22часа.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Уважаеми колеги, срещата ЩЕ се проведе по следната програма, с малки корекции за да се напаснем:Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп:самолет и за всеки заложник по каса бира.Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи.Донесоха спирт. Леко подобрение.Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници.Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха,че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!

Коментар

"Това:/е мой знак и го слагам при тези, които съм добавил в списъка на първа страница. "Много се смях, ама викам да не цапам другата тема
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

На мен не ми беше толкова смешно.

Коментар

3. Пилешка пържола на скара => От коя част на пилето е пържолата - бут или бяло месо?
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X