Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Егати юбилея! Предполагах, че поне 30-на човека ще уважат събитието, а то - 11 човека записани, преко сили! Специално избирахме място, което да е сравнително в средата на страната, да е лесно за достигане, да е хубаво, препоръчано... Условията са перфектни, има много възможности за забавление и какво - 11 човека. То направо си е излагация!
Коментар
-
ogi28b написа:Егати юбилея! Предполагах, че поне 30-на човека ще уважат събитието, а то - 11 човека записани, преко сили! Специално избирахме място, което да е сравнително в средата на страната, да е лесно за достигане, да е хубаво, препоръчано... Условията са перфектни, има много възможности за забавление и какво - 11 човека. То направо си е излагация!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ами като сложиш търновци, които не са се записали за нощувки, но аз се сещам поне за 4-5 човека още...Чухме се с бат Веско от Бургас (vesko_t), и той каза, че ще дойде без да се записва. Брат ми (tamburko) ще дойде за едната вечер.Тъй че като сложим жените и децата, ще станем около 35-40 човека. Поне.А някои изчакват последния момент да се запишат...
Коментар
-
Е то добре, че ще има някви жени и деца, та малко да набъбне бройката. Айде, 20 човека форумци ги сложи, с тея дето са писали, че ще идват, ноо няма да нощуват. А сума ти народ влиза и чете и пише редовно... Аз си мислех, че поне 40-50 човека (регистрирани потребители, без да броим жени и деца) ще проявят интерес и ще дойдат, предвидили сме подаръци за гостите, разни културни мероприятия, а то - няма и 20 човека. Не знам, във времето ли е проблема, наистина ли всички чакат до последно, какво е? Избрахме и дата, която да е в началото на месеца, т. е. заплатите са взети. Не знам, направо се изненадвам от толкова слаб интерес.
Коментар
-
Immortal написа:Другаря Директор от Хасково също ми беше казал, че ще си помисли.Надявам се да мисли още малко и да се запишеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:S_BANKOV написа:На мен също много ми се идва, но ако дойда ще съм сам и за един ден. Лошото е ч с тази смяна на банката, малко се объркаха нещата, а и жена ми работи в съботите че бързат с някакъв проект и са на УРА, а аз гледам келемето вкъщи. Но ако измрънкам от леля/сестра ми/ да гледа малкия паля и съм при вас.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Специално за гостите на юбилейната среща, съм осигурил тест-драйв на 1 Крома и 1 Капа. Собствениците им още не знаят. Записвайте се смело, нещо там ще ги подкупваме, ще ги омайваме нещо с ракия, компот, кисели краставички... Айде на бас, че ако закачим Кромата и Капата с едно въже и се теглят в противоположни посоки, ще спечели тая с по-старите гуми? Каса бира е залогът!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар