Нека тук се говори за всичко, което е с чат-характер, а организационните въпроси и информация, както и въпросите, свързани с вечерята и нощувките - да бъдат в съответните теми: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА "10 Г. ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - 7-9.11.2014ТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ВЕЧЕРЯ НА 08.11.2014
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАТ-ТЕМА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА
Collapse
X
-
"В следващите дни очаквайте подробности относно цените за нощувки, вечеря, както и допълнителна информация, свързана със срещата.Хотелът се намира ТУК. Разстояние от: "Съжалявам, ако не съм видял подробностите.Съжалявам втори път, но с таба толкова мога да да се справям.Сутров, жалко за загубата ти.Краси от Бургас, ти четеш ли? Нима губим и сливовата ти?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
krasio_79bs написа:Чета Лъчо. И плача даже . Влезнал съм в едни ремонти на апартамента и в момента всеки лев ми е необходим.Искрено се надявам да успея да дойда. Ако не успея ,ще имате сливова по куриер.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Добре де, ние пиенето ще си носим. Но вода и коли, (да се чете кОли) от вън ли да си носим? Там не предлагат ли?Жалко за Краси от Бургас. И съпругата му. Тя оцени Димята, но си остана на муската. Всъщност, мускат ли беше? Забравил съм вече. Поздрави я Краси.Жалко и за Сутров. Исках лично да му се извиня за нещо.Абе, къде е Явор от Хасково? Що не пише? С него с вискита завършваме вечерта. А, и с пури.Та като казах пури, имам да връщам една. Колега nnikin_n (извинявай, просто забравих името ти. Напиши ми го на лични) :D. Моля.Та, имаш ли предпочитания за пурата или аз да избера?Дидо е ясен, той жив, мъртъв, все по пътищата е. Това Козлодуй - София за нищо го няма. Камо ли пък сбирка. Ради, поздрави и на теб. Радвам се, че ще се видим.Между другото, Торнадото тук ли е? Аз пък му нямам телефона. Утре съм в Казанлък и можеше да се видим. Ще погледна в темата с телефоните.Някой друг колега от Казанлък? Да се обажда овреме. До утре. Щот се връщам веднага.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар