Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦ. СРЕЩА "10 Г. ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - 7-9.11

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НАЦ. СРЕЩА "10 Г. ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - 7-9.11

Здравейте, колеги, Преди 10 години, в началото на ноемрви 2004-та г., една група от млади и хубави хора решава да създаде Фиат Форум България в този вид, в който го познаваме днес. По този повод, както и от името на Сдружение Фиат Форум България, имам удоволствието да ви поканя на национална среща, на която подобаващо да отпразнуваме юбилея. Срещата ще се състои от 7 до 9 ноември 2014 г. в хотелски комплекс "Момина крепост", разположен в местността Ксилифор край Велико Търново. Хотелът предлага над 150 места, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти, всички със собствен санитарен възел. Във всички стаи има телевизия, а в някои от стаите има мини-бар. Има собствен ресторант, кафе, охраняем паркинг, а в общите помещения има безплатен интернет. Отоплението е централно. В местността около хотела има множество възможности за почивка и отдих, спорт, различни забавни занимания. В следващите дни очаквайте подробности относно цените за нощувки, вечеря, както и допълнителна информация, свързана със срещата. Хотелът се намира ТУК. Разстояние от:- София (Околовръстен път): 220 км, 02:50 ч. - Пловдив (през Шипка): 185 км, 02: 56 ч.- Бургас (през не знам си кой проход, от Жребчево към В. Търново който е): 220 км, 02:29 ч.- Варна: 212 км, 02:31 ч.- Видин (през Козлодуй и Плевен): 316 км, 04:45 ч.(по данни на Google Maps)====================Моля всички въпроси и информация от организационен характер да останат в тази тема, а за всичко останало използвайте: ЧАТ-ТЕМА ЗА СРЕЩАТАТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ВЕЧЕРЯ НА 08.11.2014

Да питам, ще има ли някакви мероприятия: като игри, и подобни..?
    Fiat Brava 1.4 12v

Коментар

Ще има. А ако някой има нещо предвид - може да предложи.

Коментар

По време на срещата, можем да използваме свободно 3-те конферентни зали, които предлага комплексът - за 20, за 40 и за 100 човека.

Коментар

Всеки, който иска да помогне за популяризирането на тази среща, за да се съберем повече хора и да изкараме едни хубави два дни заедно - може да добави в подписа си следния код:
          Код:
          [URL=http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=111478][img]http://www.fiat-bg.org/images/banners/10-godini-468x60.jpg[/img][/url]
          Резултатът от това е следният:

Коментар

================================================== ==============================Всеки гост на срещата ще получи СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК Няма да ви казвам какъв, но съм сигурен, че ще ви хареса. Това ще е нещо, което ще имате само вие - гостите на националната среща по случай юбилейния рожден ден на форума. ================================================== ==============================

Коментар

Колеги, хотелът е отделил едно помещение, което е превърнато в библиотека и мисля, че можем да им помогнем, като прегледаме книгите си и подарим по няколко от тях, за да помогнем да се изпълни това начинание. Мисля, че ще се зарадват много. Аз тук вече съм подготвил 5-6 книги.Книгите в библиотеката са на наше разположение по време на гостуването ни - всеки може да вземе книга, да почете, след което да я върне откъдето я е взел.

Коментар

Ако си донесете топки и ракети с перца, ще можете да поиграете волейбол на трева и бадминтон на площадките, които са предвидени за тази цел.

Коментар

ogi28b написа:
                  Ако си донесете топки и ракети с перца, ще можете да поиграете волейбол на трева и бадминтон на площадките, които са предвидени за тази цел.
                  Със снегоходки
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                    ogi28b написа:
                    Със снегоходки
                    Моля всички въпроси и информация от организационен характер да останат в тази тема, а за всичко останало използвайте: ЧАТ-ТЕМА ЗА СРЕЩАТАТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА НОЩУВКИТЕМА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ВЕЧЕРЯ НА 08.11.2014

Коментар

фиат форум се доказа ,че е най-силният и горещо подкрепям идеята на организаторите.за съжаление съм зает и не мога да присъствам.отново ръкопляскам за създадената организация

Коментар

Благодаря от името на форума за признанието и за това, че уважи молбата ми от водещото и от мнението над твоето, а тя беше темата да се използва само за това, за което е създадена.

Коментар

Working...
                        X