Макар за някои фестът още да продължава, да започваме с отзивите! :D Според мен беше добре. Наистина (пак) не стигна времето за всичко... но аз лично съм доволен.Направих албум в галерията и качих снимките от моя апарат. Който смята, че има какво да добави от неговото снимащо устройство, да дава знак. Които не са били на феста: приятно гледане!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и отзиви от Италфест 2014
Collapse
X
-
Bane
-
Bane написа:Има нещо вярно, че с всяка година заприличва повече на алфа фест. Иначе беше горе-долу добре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
А е много странно, това, че заприличва на Алфа фест, при положение, че Алфа загива като марка, Ланча загина вече, а Фиат имат много коли в моделната си гама. Господа собственици на Фиатове, изглежда не се интересувате достатъчно от такива мероприятия, или слабо се организирате. А сте много повече от нас Алфистите. Без да се обиждате, ма е срамота да сте по-малко на феста. За догодина анонсирайте по-сериозно това мероприятие и ще бъдете много повече от Алфите, сигурен съм. Ето ще дам пример и с ретро Фиатите, имаше само една 131-ца, а имате много повече стари запазени Фиатки, покажете ги просто, не ги крийте. Италфестът е затова, да докараш возилото и да се видиш с приятели, да погледаш/учавстваш в програмата и накрая да ти останат хубави спомени. Догодина се организирайте и бъдете повече.
Коментар
-
bobi_33 написа:А е много странно, това, че заприличва на Алфа фест, при положение, че Алфа загива като марка, Ланча загина вече, а Фиат имат много коли в моделната си гама. Господа собственици на Фиатове, изглежда не се интересувате достатъчно от такива мероприятия, или слабо се организирате. А сте много повече от нас Алфистите. Без да се обиждате, ма е срамота да сте по-малко на феста. За догодина анонсирайте по-сериозно това мероприятие и ще бъдете много повече от Алфите, сигурен съм. Ето ще дам пример и с ретро Фиатите, имаше само една 131-ца, а имате много повече стари запазени Фиатки, покажете ги просто, не ги крийте. Италфестът е затова, да докараш возилото и да се видиш с приятели, да погледаш/учавстваш в програмата и накрая да ти останат хубави спомени. Догодина се организирайте и бъдете повече.
Коментар
-
Yavor написа:Bane написа:Има нещо вярно, че с всяка година заприличва повече на алфа фест. Иначе беше горе-долу добре.
Коментар
-
Феста наистина беше прекрасен. За жалост в 13:00 ми се наложи спешно да тръгна за София и нямаше как да остана до края Дано сме живи и здрави догодина да се съберем повече, и с по-добри коли. Че тази година за първи път на писта, с 1.6 браво само се изложих :DFiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Bravo_16v_103hp написа:Феста наистина беше прекрасен. За жалост в 13:00 ми се наложи спешно да тръгна за София и нямаше как да остана до края Дано сме живи и здрави догодина да се съберем повече, и с по-добри коли. Че тази година за първи път на писта, с 1.6 браво само се изложих :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
the_game написа:Bravo_16v_103hp написа:Да, чух клаксона, но не успях да видя дали имаш стикер на стъклото. Поздрави колега.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар