Ако има желаещи след срещата на Зимният от 15 часана заведението зад хотел Славия и магазин Била от 19 часа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нали си знаете за утре PEOPLES
Collapse
X
-
Re: нали си знаете за утре PEOPLES
kluchar написа:Ако има ожелаещи след срещата на Зимният от15 часана заведението зад хател Славия и магазин Била от 19 часа
Коментар
-
Много правилно го поправяте за датата на срещите.Ама аз да попитам защо днес като отидох на срещатата от 19 и невидях вътре маса със знаменце на клуба както пишеше в една от темите.А и непознавам никой та не намерих и никой.Ама се надявам да дойдете на срещата която организирам и да се запознаем за да не става пак като днеска да не намеря никой ето ви линк към инфото за срещата
Коментар
-
Колеги аз се регистрирах във сайта доста скоро но това е защото от много скоро притежавам ФИАТ. Също като вас много си обичам колата! Да за тази среща на Зимния дворец? По една случайност работя събота и неделя точно там в автомивката СОФАВТО АВАНГАРД. Къде точно ще се съберете че да намина да се запознаем. Благодаря!
Коментар
-
niksun написа:Много правилно го поправяте за датата на срещите.Ама аз да попитам защо днес като утидох на срещатат от 19 и невидях вътре маса със знаменце на клуба както пишеше в една от темите.А и непознавам никой та не намерих и никой.Ама се надявам да дойдете на срещата която организирам и да се запознаем зада нестава пак като днеска да не намеря никой ето ви линк към инфото за срещатаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:niksun написа:Много правилно го поправяте за датата на срещите.Ама аз да попитам защо днес като утидох на срещатат от 19 и невидях вътре маса със знаменце на клуба както пишеше в една от темите.А и непознавам никой та не намерих и никой.Ама се надявам да дойдете на срещата която организирам и да се запознаем зада нестава пак като днеска да не намеря никой ето ви линк към инфото за срещатаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар