Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2014 - хотел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италфест 2014 - хотел

Хотелът, който сме резервирали за нощувки за тазгодишния Италфест, е Сарай, намиращ се съвсем близо до Калояново.Хората са наясно с какво се заемат - не за пръв път приемат автомобилни фенове. Последните, които са отсядали там по време на своите годишни събирания, са БМВ и Пежо.Нощувката има твърда цена - 25 лева на човек.Свободните към настоящия момент помещения са:- двойни стаи с две легла - свободни 10- тройни стаи - свободни 9- апартаменти за четирима души, състоящи се от стая със спалня и стая с разтегателен диван - преходни помещения - свободни 6 апартамента- ВИП апартаменти за шестима души, състоящи се от стая със спалня, стая с разтегателен диван и стая с единични легла или големи разтегателни фотьойли - преходни помещения - свободни 2 апартаментаВ хотела има 2 детски кошарки, от които свободна е 1.Сумите ще се събират предварително по сметка на КАРБ и плащането както на нощувките, така и на вечерята (за която ще пусна отделна тема) ще се извърши накуп. Резервацията на съответния заявил се ще е велидна след като дължимата от него сума постъпи по сметката на клуба.Информация за банковата сметка, по която ще се събират сумите:ПРОКРЕДИТ БАНК (БЪЛГАРИЯ)IBAN: BG10PRCB92301010358713Клуб Алфа Ромео Българияс основание: участие в Италфест.И за да минимизирам количеството запитвания може ли да се плаща директно в хотела, отговарям: не, не може. Договорката ни с хотела е всичко да се плаща от КАРБ. Предплатен е доста сериозен аванс, за да ангажираме целия хотел за събитието и тази сума следва да бъде възстановена.Има опция да се нощува и в петък, и в събота. Моля, желаещите да ми го напишат, за да го отбележа във формата за резервация и когато правят превода на сумата, да съобразят броя нощувки.Тук ще кача и списъка със заявилите нощувка, като ще се постарая да го променям своевременно (макар да не съм много наясно може ли да редактирам мнение в този форум след известен период от време), за да сте наясно колко и какви свободни помещения остават. Част от двойните стаи с 2 единични легла може да бъдат трансформирани в спални, но не всички, поради което се ориентирайте (доколкото е възможно) и към по-голям брой хора (за наличните апартаменти), където както спалните, така и разтегателните дивани са с коментираните (спалнообразни) параметри.Моля да заявявате и за коя/кои дати ще нощувате.Списъкът следва да има следния изглед:1. Имена - вид стая - за коя/кои дата/дати

1. Калин Чаушев ( kik73bg ) - 12 и 13 - 2 нощувки
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Re: Италфест 2014 - хотел

Ранобудниче написа:
      Тук ще кача и списъка със заявилите нощувка, като ще се постарая да го променям своевременно (макар да не съм много наясно може ли да редактирам мнение в този форум след известен период от време), за да сте наясно колко и какви свободни помещения остават.
      Ако не може - обърни се към модератор. Никой няма да ти откаже.А каква е крайната дата за резервация на стая?Защото аз например ще реша дали да идвам седмицата преди феста. По-рано няма как да знам. Имам и други варианти за нощувка, ама ми се ще да съм при останалите, за да пия и да не карам след това

Коментар

Re: Италфест 2014 - хотел

Immortal написа:
        Ранобудниче написа:
        Тук ще кача и списъка със заявилите нощувка, като ще се постарая да го променям своевременно (макар да не съм много наясно може ли да редактирам мнение в този форум след известен период от време), за да сте наясно колко и какви свободни помещения остават.
        Ако не може - обърни се към модератор. Никой няма да ти откаже.А каква е крайната дата за резервация на стая?Защото аз например ще реша дали да идвам седмицата преди феста. По-рано няма как да знам. Имам и други варианти за нощувка, ама ми се ще да съм при останалите, за да пия и да не карам след това
        Ще уредим въпроса.

Коментар

1. Калин Чаушев ( kik73bg ) - 12 и 13 - 2 нощувки2. Михаела Савчева Василева - 13 - нощувка за двама
          Fiat Freemont 2.0 140 h.p. 2012
          Fiat Stilo 1.6 16V 103 h.p. '02

Коментар

1. Калин Чаушев ( kik73bg ) - 12 и 13 - 2 нощувки2. Михаела Савчева Василева - 13 - нощувка за двама3. Петър Диловски (Pecho) - 12 - 1 човек.
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
            X