Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

05.11-Среща с консултативна цел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

05.11-Среща с консултативна цел

Ще има ли мераклии
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

аз съм навит.тъкмо ще измоля някой да ми смени дръжките на вратите)

Коментар

Еееее и аз току що си купих дръжки ... взимам ги да ги борим заедно.Непременно ще мина.___________________________Днес след над 4 часа чакане в Диана на околовръстното си смених гумите. Не знам дали е от новите гуми но волана сега се върти осезаемо по леко от преди.Минах и на преглед на окачването - компютъра отчете 0.0 разминаване. Майсторите казаха че състоянието на колата е все едно излиза от завода

Коментар

И аз може да мина. Няма ли да е много студено бе хора?
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Абе пичове я кажете каде ще бъде срещата да видя дали ще мога да се домъкна да се запознаем.

Коментар

Аз съм още болен.Жената не ме пуска да ходя никъде навън, че нощем много кашлям и нея оставям да спи :D Ако се измъкна ще намина, че се забравихме.

Коментар

А бе дайте да я направим там където се правят срещите в четвъртък, кво ще се въртим около колите в тази студ бре!!!!Пък който е много на зор и пред заведението има голям паркинг.Какво ще кажете?!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

ilkor написа:
                Еееее и аз току що си купих дръжки ... взимам ги да ги борим заедно.Непременно ще мина.Не знам дали ще можеш да се сбориш с тях в тази студ Илко!___________________________Днес след над 4 часа чакане в Диана на околовръстното си смених гумите. Не знам дали е от новите гуми но волана сега се върти осезаемо по леко от преди.Минах и на преглед на окачването - компютъра отчете 0.0 разминаване. Майсторите казаха че състоянието на колата е все едно излиза от завода

Коментар

Я погледни в тази тема има карта КАРТА

Коментар

Nino написа:
                    А бе дайте да я направим там където се правят срещите в четвъртък, кво ще се въртим около колите в тази студ бре!!!!Пък който е много на зор и пред заведението има голям паркинг.Какво ще кажете?!
                    Навит съм!

Коментар

Съвсем навит, пестя беинзин и нерви....пък и последния път като ходих на старата среща се оказа че са затворили оня паркинг със строеж...и няма да има места.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                        Съвсем навит, пестя беинзин и нерви....пък и последния път като ходих на старата среща се оказа че са затворили оня паркинг със строеж...и няма да има места.
                        АМИ ДОБРЕ ДЕ, ДА ПУСНЕМ НОВА ТЕМА САМО ЗА ТАЗИ СРЕЩА!!!!

Коментар

АМИ ДОБРЕ ДЕ, ДА ПУСНЕМ НОВА ТЕМА САМО ЗА ТАЗИ СРЕЩА!!!!
                          Вярно е че е доста студено. А и прогнозата е че след седмица се затопля - така че може да изчакам.Заведението от четвъртък е само на 500-600 метра от къщи така че съм навит

Коментар

Абе пичове ама кажете час че искам да дойда, ама като непише по кое време е.

Коментар

Working...
                            X