Колеги, пускам една нова тема с идеята ако имате желание да си организираме една форумна среща някъде в района на Младост/Дружба.Идята е срещата да се провежда примерно в събота или в неделя, за по бира и лаф и при необходимост за взаимопомощ за колите. Знам че имаме традицонна неделна среща, но да ви кажа малко е далече за колеги от Младост, Дружба и района. А и това време точно по обяд е малко кофти за възрастни хора като мен, дето са свикнали по това време да си организират един семеен обяд. Та така ако имате желание за такава среща и искате да я направим традиционна моля да споделите.Моля екипа да не мести темата в тази за срещите в София, умишлено не я пускам там, а като отделна тема, за да сондираме мнение, след като видим ще я бъде ли идеята ще се премести където и мястото. пп Ако екипа реши че темата е неуместна знае какво да прави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в Младост/Дружба - София, имате ли желание?
Collapse
X
-
Събота следобяд от 15:00 часа се правят срещи на Булгарплода може да го съчетаем, хем ще има време за ремонт ако се налага по колите, хем човек може да покара ако реши да премери сили с някой фиат, паркинга е достатъчно голям и винаги може да се спре така, че да не пречи на останалите. На мен от Люлин ми е далечко, но тъй или иначе когато мога ходя така че няма проблемpunto HGT
-
То преди имаше такива срещи...Организирахме си ги веднъж в месеца, да хапнем и да си поговоримhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71883Ако има, аз съм за и ще я посетя. Само да се органзираме
--------------------
Коментар
-
vgeorgiev написа:Само може ли да се поздравим с едно здрасти като се видим с непознати ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И за мен събота е по-удобно. Неделите са за мързел и угаждане на желания. Разстоянието не ми е проблем ако се откача от задълженията. Яд ме е , че срещите в четвъртък ги няма никакви, понеже ходя по чехли до "Дон Вито" ама ... колкото повече... нали знаетеNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Аз може да дойда. Само не разбрах къде в Младост и ще имали места да се паркира, че там малко тяснотиика. Може и ли Студентски?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар