Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ще дойде на Китен, ако направим среща?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой ще дойде на Китен, ако направим среща?

Колеги, наближава времето, в което традиционно се събираме на Китен (края на юни).Срещата стана традиционна.Миналата година обаче са били много малко хора, и за тази година главният организатор Дзверото Васка не иска да се занимава, ако няма да има посещаемост.Затова предварително пускам една проучвателна тема:Бихте ли дошли на среща в Китен, в края на юни или началото на юли, ако се организира такава?Моля, нека направим списък, който не е обвързващ, но ще даде някаква ориентировъчна представа.Условията мисля, че няма да се различават много от предходните години - 10 лв на легло (толкова е било досега).Снимки от предходни години има в Галерията:http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Kiten2011/http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Kiten2010/(от 2012 и 2013 не знам що ги няма)Айде аз да открия фронта:1.Immortal (1 или 2 човека);

Може ли малко повече информация като време на прекарване в курорта,мястото където се предполага ,че ще се нощува ? Предполагам има стара тема ,но не ми се е мяркала пред очите за повече инормация .
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Ами времето обикновено е последния уикенд на Юни - петък/събота/неделя, с опция за по-ранно отиване или оставане още няколко дни, за който желае.Нощува се в една къща за гости, като в най-добрите времена, като не ни събере, се ползват и съседни.Ето темата от миналата година:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=100856

Коментар

Тази година, през последния уйкенд на юни има рок-фест в Каварна. Естествено вече имаме билети и юръп и хелоуин няма как да ги пропуснем. Иначе сме с двете ръце за - И за милеви скали също. Дидо, да го направим за първия уйкенд на юли, а? 5-ти и 6-ти?

Коментар

Очаквам развитие по темата. Записвам от сега.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

АЗ! :D

Коментар

+1 То на мен ми е на една ръка разстояние.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз съм с вероятност за присъствие 70:30, мн ми се иска да се видим, не съм идвал от срещата на Бело Камъне.2-ма възрастни и 1 дете/ако вербувам бабите да ми гледат другите две деца/.
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

И аз ще дойда.
                  Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Така.Въпросът е решен.Обади ми се днес Янко, и каза, за съжаление към Живко, че е говорил и става за края на юни.От началото на юли "базата" е заета.Пускам тема за записвания.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=109198

Коментар

Жалко,че и ние вероятно сме на Каварна съботата.То не пречи поне после да минем да се видим,ама друго щеше да е ако беше предния или по следващият уикенд.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

аз да питам до кога е срока да кажем дали ще дойдем?
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Ако имам мъни ще дойдем трима.Надявам се стаи да има .Но миналата година през август си запазих стая във въпросната база , но когато се явих в уреченото време , се наложи да ме настаняват на друго място.
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Идваше ми се НО съм на свадба.Всеки път когато има среща съм или на работа или имам поет ангажимент, ей това мойто е късмет мамка му.
                              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                              X