Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за юбилейната среща на форума.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov написа:
    Ха, ха, колеги, радвам се, радвам се, че се запознахме на живо. Това беше най-важното за мен.Както и с Краси и съпругата му, както и с Торнадото, с Попарови и т.н. Да не пропусна някой, щото съм на "кристали" вече. А с Кърджали имаме трайна връзка вече...Пандата е готина, но все още не е моя автомобил. Когато му дойде времето. Колега Коцев, не се обиждай. За сега Стилото много слуша. и аз него. Лепим се. Като "дупе и гащи".
    Не успях да се класирам да пробваш бившето дизелово стило на Коцев,а и самият Коцев щеше да получи удар сигурно,след като кучето се беше возило и всичко вътре беше в косми.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз предварително бях подкован от други заралии, че бившето мое Стило вече имало друга визия ,някакви турбо-гърнета ,някакви допълнителни конски сили му вкарали и сега нямало друго равно на него.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Въпреки условията "оцеляхме" и изкарахме добре. Благодарност на Живко Сутров, че се нае с организацията и благодарение на него се видяхме.
        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Условията бяха добри погледнати през фотоапарата на др.Коцев. :D http://kozev.moifoto.ru/158699/

Коментар

Не е разкрита темата относно софрата .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
              Не е разкрита темата относно софрата .
              Тя не е за показване ,че има хора които ще ни завидят.

Коментар

коцев написа:
                Аз предварително бях подкован от други заралии, че бившето мое Стило вече имало друга визия ,някакви турбо-гърнета ,някакви допълнителни конски сили му вкарали и сега нямало друго равно на него.
                И кои са теб др.Коцев ?
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Това вече е колегиална тайна .

Коментар

Пукам се от яд.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Така е . Който е дошъл на срещата го е яд. Който не е дошъл го е двойно по яд ,че е опуснал хубавата работа .

Коментар

За комплекса и качеството на обслужването вече се изписа доста, затова ще се въздържа от коментари (да бъдем положителни, нали Диди ). Само ще напиша, че ако на някого все пак минава мисъл да ходи там, още веднъж да си помисли! Ама нали човек се учи от грешките си, трябва доста нещо да сме научили от тази сбирка!И понеже хората със сериозни фотоапарати явно не са проявили още снимките , ето една от телефона (да се види, че е имало среща и софра де! :D).
                        Прикачени файлове
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

nnikin_n написа:
                          Въпреки условията "оцеляхме" и изкарахме добре. Благодарност на Живко Сутров, че се нае с организацията и благодарение на него се видяхме.
                          Пешо е положителен, и аз подозирам защо. Не виждам нищо червенокосо на снимката... А аз бях без съпругата...Добре бе, кой бърза и чисти темите за срещата? Исках да видя името на колегата nnikin_n, че го забравих. Имената ги имаше в темата за записването. И вече изчезнаха. Много пък чисти станахме...Направо ми убихте ентусиазма да пиша.Дидо, ти ли си махаш темите?Исках да кажа на колегата nnikin_n, че оцеля, благодарение на шкембе чорбата, дето я беше резервирал от предния ден. На мен ми остана само да се облизвам като куче пред колбасарница.
                          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Че как да не съм положителна 1.Имах си личен шофьор да ме докара и върне.2.Не бях излизала от гадната София от няколко месеца./еднодневните екскурзии не се броят/3.Добре се раздвижих на тоя пресечен за мен терен,ама се справих и нито веднъж не паднах 4.Не пих мляко с нес ама в София мога да пия всеки ден,а като помисля ,то и в Ръченица не сервират 5.Както каза някой :ОЦЕЛЯХМЕ6.Изкарахме добре,но няма да идеме пак там.
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Исках да кажа на колегата nnikin_n, че оцеля, благодарение на шкембе чорбата, дето я беше резервирал от предния ден. На мен ми остана само да се облизвам като куче пред колбасарница.[/quote]То шкембе чорбата си беше с поръчка и за първата сутрин. Както каза колежката dkenanova: " Изкарахме добре, но няма да идеме пак там"
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Аз съм на място без Интернет, затова не се включвам. Радвам се, че се събрахме. Условията бяха... вие сте ги описали вече. Приех градивната критика от ръководството, следващия път ще бъдат взети забележките под внимание Като набарам нормален нет ще пиша повече.

Коментар

Working...
                                X