Абе хора какво става снимки няма ли да има за тези които не сме били на купона дет се вика и ние сме хора да оплакнем окото .А тва с тока бахти откаченото луда работа няма как да не я запомните тази среща надявам се много да сте се забавлявали .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за юбилейната среща на форума.
Collapse
X
-
Tornado написа:Всъщност всички които са посетили комплекса до 2011 година са останали доволни.След това започва западането.Така ми го обясни един приятел преди малко.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
На мен ми хареса и храната и спокойствието и компанията/най-вече тя/.Тока дойде в 10,45.Готвеха вкусно, /палачинки със сладко от ягоди,ама ако има мляко/а който е кисел да остави лимона дето го яде,аз ще забъркам лимонада /Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Как е протекла неделята не знам, защото напуснах в събота вечерта и се прибрах в Ловеч че имах други ангажименти. Останах си доволен от петък вечерта и от стаята и от ресторанта .Стаята беше с климатик и собствен санитарен възел и всичко беше на шест. :D Сега събирам куфарите пак че след два месеца Китен ни очаква.
Коментар
-
Благодарности на ръководството на форума за тениските и останалите рекламни артикули.Коцев,храната си беше вкусна,ако успееш да я дочакаш.Пешо чака три часа за един сач,а на Явор му го донесоха след 20 минути.На Марто малкия се разрева от глад след близо два часа чакане за порция пържени картофи,а колегите които бяха и със предварително избрано меню чакаха по час за храната. Дори чаши за ракията и виното не искаха да ни дадат ,че да не объркали нещо по поръчките.Бутилките с мин.вода на две поръчки взети заедно ни се носиха с разлика от 20 минути. На управителя му казвам ,че бойлера в стаята ми не работи,а той ми заявява " Е ти ся в 12 часа бойлер ли искаш да ти правя?"Ми не искам да ми правиш бойлера,искам да ми дадеш ключовете за съседната стая в бунгалото която е свободна и да ползвам банята там.Вярвай ми ,въобще дори не беше си помислил за тоя вариант,а да не говорим за местене в друга стая.
Коментар
-
Последни новини от комплекса: Днес управителя е сдавал целия комплекс- под наем на друг човек-Ха дано тоя чиляк успее да го разработи както трябва. Аз съм разочарована още от сватбата ни там. Но айде....по вода да е.п.п Обслужването беше под всякаква критика. Сервитьорката също. Каквото си поискахме го нямаше.
Коментар
-
И снимки ще има, и всичко. Колегите снимаха. Просто нека малко отмине емоцията. Аз затова и не писах досега. Генерално казано: ДОВОЛЕН СЪМ! За това, за което отидох стана. Запознах се с колеги, за който само бях чувал и чел.За базата - хубава е, макар и малко занемарена. Басейните бяха жабарници. Тревата неокосена. Залите за спорт не ми ги отвориха... А питах за тях, поне от любопитство.Бунгалото - стаята ми беше хубава. И всичко си работеше. Гледах мач, спах като пън и се бях наспал след 6,5 часа. Въздух.Ресторанта - хубав е, просторен. Лятна тераса... Само с Дидо я оценихме. Бяхме в неподходящо време отишли. Това е!Обслужването - думи нямам... Аз бях готов 40, 50, 60 лв. да оставя, но никой не ги поиска. Сметката ми беше 12,20. И ако щете да вярвате, аз толкова дадох в ръката на мургавата лелка с боядисано в гарваново черно къдрава, разкошна коса. Не останах доволен. За русата помощничка, някой друг да каже, аз съм щастливо женен... Храната - беше хубава. Поне това, което опитах, а то не беше много.ДИ Джея - мале майко. За него допълнително. Сигурно заради такива нямам пищов. И съветвам никого около мен да няма при наличието на такъв. Какъв? Явор как намери пътя към мозъка му, не знам. Баси.Яворе, пак пия за твое здраве, на кристали! ЧРД.Към организатора - Колега Сутров, нямаше лед! Изрично бях помолил. Ако знаех, сам щях да поема ангажимента. Лошото беше, че бяхме вече на масата, когато го разбрахме. Нямахме опция вече там, на края на света.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Sandra написа:Последни новини от комплекса: Днес управителя е сдавал целия комплекс- под наем на друг човек-Ха дано тоя чиляк успее да го разработи както трябва. Аз съм разочарована още от сватбата ни там. Но айде....по вода да е.п.п Обслужването беше под всякаква критика. Сервитьорката също. Каквото си поискахме го нямаше.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Лъчо, пътя към мозъка на диджея беше кратък - както се отваря врата -с ритник На мен ми беше хубаво, въпреки кусурите. То винаги има такива. Просто трябваше да се съберем на някое оборотно място, където нон стоп има хора и нямаше да ги има тези проблеми. Най важното е че пуснахме ргенерация на Дидовата Крома след часове мъки да се свържем софтуерно. И до не заради друго, ами заради лош късмет нещо обаче Дидо не се включва тука. Сигурно фърка по пътищата с отпушената Крома.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ха, ха, колеги, радвам се, радвам се, че се запознахме на живо. Това беше най-важното за мен.Както и с Краси и съпругата му, както и с Торнадото, с Попарови и т.н. Да не пропусна някой, щото съм на "кристали" вече. А с Кърджали имаме трайна връзка вече...Пандата е готина, но все още не е моя автомобил. Когато му дойде времето. Колега Коцев, не се обиждай. За сега Стилото много слуша. и аз него. Лепим се. Като "дупе и гащи".Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар