Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за юбилейната среща на форума.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо ,ти па мноо си запознат Насе,суджука свърши. Зимъска пак ще има,ама този път ти ще дойдеш да си го вземеш.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

S_BANKOV написа:
      veselin10 написа:
      Мен не ме отписвайте напълно. Мога да се появя събота ама сам. И тайно от жената Все ще се намери къде да отседна.
      Има голяма вероятност да не си сам, и да се возиш в Браво, ако излезе от планувания сервиз до тогава Иначе може да си делнем пътя те на там отиват нещата.
      Споко, мойта Стефанаки я сглоби екстра ...пък и по-евтинджоз ще ни излезе на пръдня Нямам и спортно окачване
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

lhristov написа:
        Какво е "Подвис"?Това на български ли е? :D Иии, пак за ракии си говорим.
        Ми то всички май фиати сме виждали, ама ракиите си не сме опитвали. Това май си е цел номер едно на срещата. Хохохохохохо!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Добре бе, както кажете. Ще донеса...За тези от нас, които ще сме там ще има изненада от ФФБ, но няма да кажа каква...Днес на Събранието стана дума за това.За тези от Вас, които няма да дойдат, ще кажа само, че не знаят какво ще изпуснат...Все пак юбилейната среща ще се състой!Аз лично предпочитам вина да дегустирам. Ракията е само като аперитив. Така че, носете си и вината.А, и нека организатора да предупреди, че ще ни трябва съд с кубчета лед, за да охладим нещата. Не страстите! :D , нали?
          Прикачени файлове
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Въх мале!

Коментар

Аз пак да попитам ще има някой който да идва в петък по обед или в ранните следобедни часове та да си направя сметката в колко да пристигна .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз ще тръгна от Козлодуйския бряг не по-рано от 16 ч. В София ще съм около 18:30. От там ако се измъкнем до 19:30 - значи към 21:30 НАЙ-РАНО ще пристигнем. Може и по-късно да е.

Коментар

Ясно .Ще са ляга рано в петък вечер.

Коментар

И ние, предполагам, ще акостираме около 5-6-7 привечер...Таман ракиено време
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Надявам се до 18.00 ч. да съм там.
                      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

аз ще гледам да съм до 19 най-късно там. ще има списък на записалите хора с разположение по къщи и стаи на рецепция. за незаписалите се ще има свободни стаи и заемат което им хареса.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

След малко отивам да заредя Пандата да не би да свърши бензина до петък по бензинзийниците.

Коментар

veselin10 написа:
                            S_BANKOV написа:
                            veselin10 написа:
                            Мен не ме отписвайте напълно. Мога да се появя събота ама сам. И тайно от жената Все ще се намери къде да отседна.
                            Има голяма вероятност да не си сам, и да се возиш в Браво, ако излезе от планувания сервиз до тогава Иначе може да си делнем пътя те на там отиват нещата.
                            Споко, мойта Стефанаки я сглоби екстра ...пък и по-евтинджоз ще ни излезе на пръдня Нямам и спортно окачване
                            И мойта я сглоби, и има ново спортно окачване , обаче ще видим, въпреки че много ми се идва.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз съм турил нафта до горе, да отлежава Ще се появим по-рано от предвиденото, надявам се. Предполагам ще сме там към 19 ч.

Коментар

Аз съм планирал в събота към 10 да съм на линия. Дидо ,я думай магистралата до Ст.Загора ли да гоня или да сляза на Сливен и от там по подбалкана?
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X