Мен не ме отписвайте напълно. Мога да се появя събота ама сам. И тайно от жената Все ще се намери къде да отседна.
Има голяма вероятност да не си сам, и да се возиш в Браво, ако излезе от планувания сервиз до тогава Иначе може да си делнем пътя те на там отиват нещата.
Споко, мойта Стефанаки я сглоби екстра ...пък и по-евтинджоз ще ни излезе на пръдня Нямам и спортно окачване
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Добре бе, както кажете. Ще донеса...За тези от нас, които ще сме там ще има изненада от ФФБ, но няма да кажа каква...Днес на Събранието стана дума за това.За тези от Вас, които няма да дойдат, ще кажа само, че не знаят какво ще изпуснат...Все пак юбилейната среща ще се състой!Аз лично предпочитам вина да дегустирам. Ракията е само като аперитив. Така че, носете си и вината.А, и нека организатора да предупреди, че ще ни трябва съд с кубчета лед, за да охладим нещата. Не страстите! :D , нали?
Прикачени файлове
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Аз ще тръгна от Козлодуйския бряг не по-рано от 16 ч. В София ще съм около 18:30. От там ако се измъкнем до 19:30 - значи към 21:30 НАЙ-РАНО ще пристигнем. Може и по-късно да е.
аз ще гледам да съм до 19 най-късно там. ще има списък на записалите хора с разположение по къщи и стаи на рецепция. за незаписалите се ще има свободни стаи и заемат което им хареса.
Мен не ме отписвайте напълно. Мога да се появя събота ама сам. И тайно от жената Все ще се намери къде да отседна.
Има голяма вероятност да не си сам, и да се возиш в Браво, ако излезе от планувания сервиз до тогава Иначе може да си делнем пътя те на там отиват нещата.
Споко, мойта Стефанаки я сглоби екстра ...пък и по-евтинджоз ще ни излезе на пръдня Нямам и спортно окачване
И мойта я сглоби, и има ново спортно окачване , обаче ще видим, въпреки че много ми се идва.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар