Отписах се поради служебно пътуване. Желание огромно, но при тая суша не мога да си позволя да заеба служебен ангажимент.
Колега, това което написах не беше конкретно към тебе или другите отписали се. Аз говоря като цяло. Всеки си има някакви ангажименти и който може ще дойде. Що народ сме във форума, а на една национална среща неможем да се съберем 50 човека.Моля всеки който ще присъства да прегледа дали е в списъка, че с тея промени да не съм изтрил някой без да искам. Окончателното разпределение по стаи и къщи ще го дам другата седмица след окончателния списък с присъстващите. Поздрави!
Споко, оня ден гледах снимки от пролетната среща на Мерцес, ми едвам 15тина коли бяха и 2-3 маси хора в ресторанта... Така че не е само при нас И аз последните някоко години все казвам че ще дойда, после се отказвам поради някаква причина. Затова сега побързах да преведа капарото, за да имам стимул да не се отказвам
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Така. Аз ще се запиша и ще дойда.Отвори ми се път да карам леля Лили (някой колеги я познават от неделните срещи в София) и майка й до Казанлък. Тя няма нищо против това да стане на 12-ти, събота. Каня се да тръгна около 10 преди обяд, значи на място при вас би трябвало да съм в ранния след обяд. Дай боже!Ще прегледам темите за тази среща и ще пиша в тях.Пешо, вино да нося ли?Дидо, носи таблата. Играя само първата. НО, съм добър!Коцев, ще ли да се видим с теб най-накрая.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Лъчо, дано само не е първоаприлска шега Сигурен съм, че няма да съжаляваш.Лошото е, че както е тръгнало, срещата ще е в тесен кръг, но пак е по-добре от нищо.
lhristov, аз ще бъда още от петък там и в събота след обед по някое време ще си тръгна обратно за Ловеч. В неделя е празника Цветница в Ловеч и там по традиция от дълги години се прави голямо честване .Надявам се да се видим. :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Е, не, аз съм сериозен човек. Манетего 1-ви април.Колега Коцев, силно се надявам, че ще ме изчакаш и ще поговорим. За да ми дадеш повод да тествам Панда!
Няма проблем.Телефона ми е : 0887 99 66 45. Ако стане фал нещо по пътя звънни за да си координирам нещата .Я и да попитам нещо .Слизам от Шипка в Казанлък и тръгвам по пътя за Ст.Загора и трябва да срещна табела с посока за комплекс Ягодите. Така ли е ?
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Благодаря! Пиша и моя - 0889 51 41 пет пет - Виваком.И аз искам малко ориентация - За излизане от Казанлък и посоката. Гледах картата, трябва да хвана към Ст.Загора, нали? Нещо хватки, уловки, затворени пътища има ли? Не искам да се лутам, след като оставя бабите.
lhristov, няма никакви уловки. Просто караш по пътя Казанлък-Стара Загора и следиш за табела Ягода. Като влезеш в самото село, вероятно няма да успееш да стигнеш до комплекса от раз. Има една ръждива табела, която почти сигурно няма да забележиш. Но като се разкараш малко из селото и попиташ, ще стигнеш до целта.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коцев, тая картинка беше за мен.Ти през Шипка си на друг път. Гледай БЕ.Благодаря, колеги! Ще се оправя. Ще взема и телефони от темата за взаимопомощ. :DУпс, и Дидо помага...
Коцев, тая картинка беше за мен.Ти през Шипка си на друг път. Гледай БЕ....
Ами не, не е на друг път. Баш на същия е. Шипка-Казанлък-посока Стара Загора-с.Ягода. Между другото, ако идвате от Казанлък, селото се пада вляво от пътя. Завива се надясно, защото няма как да пресечете мантинелата, както се вижда и от картинката, но селото реално е вляво.
Направо сте си на един и същ път, ако ще минаваш по Подбалканския до Казанлък.Коцев слиза по Шипка и той в Казанлък. От там и двамата хващате пътя за Стара Загора и на горната табела завивате, минавате над пътя по моста и влизате в с.Ягода.За комплекса - питате, но като гледам картата -първата в дясно и само направо по улицата и стигаме.Иначе за останалите софиянци препоръчвам да си карат по магистралата до Стара Загора и от там към Казанлък.Макар че и подбалканския е перфектен.Изборът е ваш.
...За комплекса - питате, но като гледам картата - само направо по главната улица на селото и стигаме.
Ако караш само направо по главната улица, просто ще излезеш от селото . Като влезете в селото, почти в самото начало следете в дясно за невзрачна, ръждясала табела с надпис "Комплекс Ягодите". Пътят ви в селото е надясно! Ако пропуснете табелата и отбивката, както най-вероятно ще стане - питайте . И внимавайте - ако случайно някой е решил да вози след себе си ремарке или каравана, на един от завоите преди комплекса просто няма да може да мине.
Коментар