veselin10 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за юбилейната среща на форума.
Collapse
X
-
една седмица бях отпуска и бях решил да не поглеждам компютър. затова не съм писал по темата. само проверявах как върви записването. сега ще допиша хората по стаите. има още една къща в съседство на комплекса, която се стопанисва от същите собственици. довечера ще допиша какви стаи има там, че листа ми остана вкъщи. ще коментирам за капарото и менюто днеска и ще пиша. Някой да започне да организира заниманията.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
A какви ще са заниманията през уикенда някой знае ли ?Ако има интересни местенца в региона за посещение ще е супер мисля че назад в темата Коцев беше подхвърлил идеята за авто поход до връх Шипка с много снимки на върха .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Моля някой да пусне тема, в която всеки да си записва за вечерите какво иска. Менюто съм го пуснал на първата страница от тази тема. Идеята е да си изберем салата и основно(който е за 2 вечери - за двете). Другите неща ще са на място. Крайната дата за менюто е 05.04.2014г. Пак да кажа - алкохол ще се вкарва, но трябва да си вземем поне по едно малко от там, за да имаме чаши за сипваме на домошарката. За капарото: сметка ще пусна довече. Крайния срок за капарото ще е 04.04.2014г.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Здравейте колеги мъчно ми е да го кажа ама и аз няма да мога да дойда без работа съм и разчитах на последната заплата да отделя някои лев от нея за събирането но още не са ми я превели по стар български обичай явно ще ме мотаят и увъртат .Имах огромното желание да дойда но за съжаление това е положението.Пожелавам на всички които ще бъдат незабравимо прекарване и як купон.Нека който отговаря за резервациите да премахне името ми от списъка да не стане объркване .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
veselin10 написа:Отписах се поради служебно пътуване. Желание огромно, но при тая суша не мога да си позволя да заеба служебен ангажимент.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар