Мен можете да ме комбинирате с някой.Нямам никакви претенции.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за юбилейната среща на форума.
Collapse
X
-
Айде бе съфорумци толкова ли няма желаещи от Северна България да се съберем и да ходим на юбилейната среща на форума да разкарам малко каручката че изгни в гаража.От Лом до Комплекс Ягодите са 340 км а при тия цени на бензина за сам човек в колата си е бая пара.За всеки случаи почвам да купувам билетчета от лотарията и ако удара нещо пиячката от мен.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
stivan_alone написа:Айде бе съфорумци толкова ли няма желаещи от Северна България да се съберем и да ходим на юбилейната среща на форума да разкарам малко каручката че изгни в гаража.От Лом до Комплекс Ягодите са 340 км а при тия цени на бензина за сам човек в колата си е бая пара.За всеки случаи почвам да купувам билетчета от лотарията и ако удара нещо пиячката от мен.
Коментар
-
Immortal написа:stivan_alone написа:Айде бе съфорумци толкова ли няма желаещи от Северна България да се съберем и да ходим на юбилейната среща на форума да разкарам малко каручката че изгни в гаража.От Лом до Комплекс Ягодите са 340 км а при тия цени на бензина за сам човек в колата си е бая пара.За всеки случаи почвам да купувам билетчета от лотарията и ако удара нещо пиячката от мен.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Другата седмица вкарвам колицата в бокса и ако се окаже нещо по сериозно няма да ремонтирам, и ако не съм се обзавел с друга, ще дойда с нефиат.... ама това едва ли ще е повод за подигравкиNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар