Ако не ни мине котка път и сме ОК с финансите ще се постараем да присъстваме.Вили 1,2,3,4,7,9,11 и 12 не разполагат ли с тоалетна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за юбилейната среща на форума.
Collapse
X
-
Да питам има ли съфорумци от Северна България визирам градовете Лом,Монтана,Видин понеже аз съм от Лом и при тези цени на бензина колкото и да ми се иска да доида ще идат повече от 100 кинта за бензин само много пара така че ако има с кой да направим партия ще е одлично при мен колата е мареа седан 1.8 бензин.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Re: Чат тема за юбилейната среща на форума.
Tornado написа:Ако не ни мине котка път и сме ОК с финансите ще се постараем да присъстваме.Вили 1,2,3,4,7,9,11 и 12 не разполагат ли с тоалетна?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
явно тука ще продължа да отговарям на въпросите, които са зададени в другата тема.1. За цената от 25лв на легло и отстъпка с още 10% от тази цена няма закуска.2. Домашни любимци не се допускат.3. Алкохол няма проблеми да се вкарва, но ще искат поне по едно малко да има от тях.4. Тоалетни и бани има навсякъде, но в някои от вилите са общи за стаите.5. В близост до комплекса има още една къща, която се дава под наем от някакво частно лице и събира около 10 човека ако не ни стигнат местата. 6. За менюто: чакам жената, която отговаря за ресторанта да ми се обади и ще пусна допълнително инфо.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
това е менюто на ресторанта. За сега го разгледайте, а ще уточняваме за поръчките на по-късен етап. На първи разговор казаха, че ще искат поне салата и основно да кажем за вечерите, за да се подготвят, но това ще се коментира и ще кажа като му дойде времето.Прикачени файловеEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
nsn написа:ЗАЩО,ЗАЩО не си знам графика за другия месец?Всъщност до коя дата тече записването?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
sharpradi написа:До колкото си спомням има санитарен възел във всяка вила.И климатици има.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
stivan_alone написа:nsn написа:ЗАЩО,ЗАЩО не си знам графика за другия месец?Всъщност до коя дата тече записването?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар