Днес на Шипка сняг е валяло и натрупало 10 см.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4010655А я аз да питам - тоз басейн в комплекса - по това време работи ли и с минерална вода ли е?Да знам дали да взимам бански?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за юбилейната среща на форума.
Collapse
X
-
Immortal написа:А я аз да питам - тоз басейн в комплекса - по това време работи ли и с минерална вода ли е?Да знам дали да взимам бански?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хахаха верно ли ви спряха тока бе?Баси от ресторанта снощи ни изгониха,то си беше сутринта де ама нищо.Иначе добро изкарване си беше.Благодаря на всички,които присъстваха и с които си поговорихме и се видяхме.Благодарност и на Пешо за подаръците от форума.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
И ние се прибрахме у дома. Отбихме се за разходка и топъл хляб до Каранднила.Тока беше спрял само в част от комплекса и за да е пълно разочарованието ми и при нас беше спрял.Баси каръка ми е със базата тая среща.Първо ни настаниха в стая с две отделни легла.Бойлерът ни не работеше и в след няколко оплаквания в 12 вечерта получих ключовете за съседната стая за да ползвам там банята.Капака на гърнето ни се счупи.Диджея беше ебаси пича. Обслужването беше отвратително За жалост базата е била читава ,но в момента е много запусната.Положителните неща:Видях се с доста приятели с които рядко се виждаме.Запознахме се и с нови колеги и направихме клубна дегустация на вина и ракии.
Коментар
-
Ааа, диджея не го закачай, той е мой приятел...Тока и при нас изгасна, точно като излизахме от вратата. Най ми хареса на мене скоростта на обслужване в ресторанта В интерес на истината обаче готвеха вкусно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар