Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за юбилейната среща на форума.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мен и двата пътя са хубави . От където и да дойдеш е все тая. :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

krasio_79bs написа:
      Аз съм планирал в събота към 10 да съм на линия. Дидо ,я думай магистралата до Ст.Загора ли да гоня или да сляза на Сливен и от там по подбалкана?
      Ами аз бих минал по магистралата по следните причини:Като слезеш от магистралата към Сливен, трябва да минеш през Крушаре (стационарна камера), пътят вече не е токова равен поради стотиците тирове, минаващи денонощно от там, после трябва да тръгнеш по път 6, който влиза в Сливен, ограничение, възможни полицаи.... и изобщо до разклона за Ягода има поне 5 места на възможни стоянки на КАТ. Както и няколко места с ограничение 60.По магистралата си караш до Стара Загора. Там пак има камери като се замисля - само от магистралата до града има 2 от старите стационарни. Трябва да минеш и през целия град (караш само направо), но има доста светофари... П.П. Сега го гледам гугъла - ами по магистралата е по-близо.Този път дето ти го дава от Николаево да се отклоняваш не бива, трябва да караш до разклона Стара Загора-Казанлък.. и става по-далече като разстояние с няколко километра. Магистралата дръж.

Коментар

Това с отлежалата нафта ми хареса :D .Което ми напомня, че трябва да разпечатам етикети, защото всичко друго е налично, но етикети готови нямам.Е,... До събота!Наздраве!
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

А за заобикаляне на Ст.Загора що ще речете? Да не някой лунен път?
          Прикачени файлове
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Е това си е стария главен път - от преди да пуснат магистралата. Преди беше приемлив, но не съм го ползвал от как пуснаха магистралата, тъй че не знам в какво състояние е сега.Да кажат туземците.

Коментар

минавай смело по околовръстното. няма смисъл да влизаш в града.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Да минавай Краси!По околовръстното пътя е много добър,само внимавай на разклона за с.Хрищени,че там стоят доста често на кръстовището КАТ и има 50км/ч!
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Да минавай Краси!По околовръстното пътя е много добър,само внимавай на разклона за с.Хрищени,че там стоят доста често на кръстовището КАТ и има 50км/ч!
                  Ще ви послушам. Надявам се Иго-то да ги знае де се крият гадовете
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Два дни до събитието :D
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Там сме .Напълних Пандата и направих едно кръгче да я пробвам .

Коментар

Коцев, в Петък вечер

Коментар

Според навигатора на полета ,би следвало някъде към 16.30-17ч да се приземя там. :D

Коментар

коцев написа:
                            Според навигатора на полета ,би следвало някъде към 16.30-17ч да се приземя там. :D
                            Според моя, около 18.30 ч.

Коментар

Ние с баткото ще се прилуним с събота следобяда - вероятно към 2-3 ще тръгнем от Хасково и за един час сме там.Мене навигация не ми требе - пускам алфичката само направо и айдеее.... Ма ши карам бавно, щот съм на бензин и като давам газ прави водовъртеж в резервоара... хохохохохоКраси - слизаш от магистралата, хващаш си околовръсното на Ст.Загора - само направо до разклона на с.Ягода. Пътя навсякъде е отличен.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Асен Чолаков малко ни развали настроението с прогнозата си за дъжд утре , но аз не се плаша .все пак карам кола 4х4 .

Коментар

Working...
                                X