Дидо ,ти па мноо си запознат Насе,суджука свърши. Зимъска пак ще има,ама този път ти ще дойдеш да си го вземеш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за юбилейната среща на форума.
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:veselin10 написа:Мен не ме отписвайте напълно. Мога да се появя събота ама сам. И тайно от жената Все ще се намери къде да отседна.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
lhristov написа:Какво е "Подвис"?Това на български ли е? :D Иии, пак за ракии си говорим.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Добре бе, както кажете. Ще донеса...За тези от нас, които ще сме там ще има изненада от ФФБ, но няма да кажа каква...Днес на Събранието стана дума за това.За тези от Вас, които няма да дойдат, ще кажа само, че не знаят какво ще изпуснат...Все пак юбилейната среща ще се състой!Аз лично предпочитам вина да дегустирам. Ракията е само като аперитив. Така че, носете си и вината.А, и нека организатора да предупреди, че ще ни трябва съд с кубчета лед, за да охладим нещата. Не страстите! :D , нали?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
veselin10 написа:S_BANKOV написа:veselin10 написа:Мен не ме отписвайте напълно. Мога да се появя събота ама сам. И тайно от жената Все ще се намери къде да отседна.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар