Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за юбилейната среща на форума.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselin10 написа:
    Другата седмица вкарвам колицата в бокса и ако се окаже нещо по сериозно няма да ремонтирам, и ако не съм се обзавел с друга, ще дойда с нефиат.... ама това едва ли ще е повод за подигравки
    По важното е да се съберем и да се видим.А кои с какъв автомобил е за мен няма значение.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

една седмица бях отпуска и бях решил да не поглеждам компютър. затова не съм писал по темата. само проверявах как върви записването. сега ще допиша хората по стаите. има още една къща в съседство на комплекса, която се стопанисва от същите собственици. довечера ще допиша какви стаи има там, че листа ми остана вкъщи. ще коментирам за капарото и менюто днеска и ще пиша. Някой да започне да организира заниманията.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

A какви ще са заниманията през уикенда някой знае ли ?Ако има интересни местенца в региона за посещение ще е супер мисля че назад в темата Коцев беше подхвърлил идеята за авто поход до връх Шипка с много снимки на върха .
        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Моля някой да пусне тема, в която всеки да си записва за вечерите какво иска. Менюто съм го пуснал на първата страница от тази тема. Идеята е да си изберем салата и основно(който е за 2 вечери - за двете). Другите неща ще са на място. Крайната дата за менюто е 05.04.2014г. Пак да кажа - алкохол ще се вкарва, но трябва да си вземем поне по едно малко от там, за да имаме чаши за сипваме на домошарката. За капарото: сметка ще пусна довече. Крайния срок за капарото ще е 04.04.2014г.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Коцев и Явор са в една стая понеже едните са едната вечер, а другите втората вечер. От комплекса ме увериха, че ще оправят стаята за втората вечер.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Има малка вероятност да не присъствам

Коментар

и при мен съществува малкавероятност да присъствам
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  и при мен съществува малкавероятност да присъствам
                  Заповядай.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ревахте за среща. Започнахме да я организираме и като настъпи момента за капаро окапвате като круши. Като е на морето- на софиянци им далече. Като е към Сф - на варналии им далече. Е сега като е посредата невиждам да се биете за записване.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Колкото ,толкова . Аз днеска пращам капарото и другия петък по обед живот и здраве би следвало да кацна с Пандата там . :D :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                        Колкото ,толкова . Аз днеска пращам капарото и другия петък по обед живот и здраве би следвало да кацна с Пандата там . :D :D
                        добре
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Отписах се поради служебно пътуване. Желание огромно, но при тая суша не мога да си позволя да заеба служебен ангажимент.
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Капарото вече е изпратено . . :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Здравейте колеги мъчно ми е да го кажа ама и аз няма да мога да дойда без работа съм и разчитах на последната заплата да отделя някои лев от нея за събирането но още не са ми я превели по стар български обичай явно ще ме мотаят и увъртат .Имах огромното желание да дойда но за съжаление това е положението.Пожелавам на всички които ще бъдат незабравимо прекарване и як купон.Нека който отговаря за резервациите да премахне името ми от списъка да не стане объркване .
                              Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                              Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

veselin10 написа:
                                Отписах се поради служебно пътуване. Желание огромно, но при тая суша не мога да си позволя да заеба служебен ангажимент.
                                Колега, това което написах не беше конкретно към тебе или другите отписали се. Аз говоря като цяло. Всеки си има някакви ангажименти и който може ще дойде. Що народ сме във форума, а на една национална среща неможем да се съберем 50 човека.Моля всеки който ще присъства да прегледа дали е в списъка, че с тея промени да не съм изтрил някой без да искам. Окончателното разпределение по стаи и къщи ще го дам другата седмица след окончателния списък с присъстващите. Поздрави!
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X