Току що се обаждах пак на Юндола, но за съжаление базата вече е заета за този weekend /18,19-ти ноември/.Какво ще правим?Значи конкретно до тук хората са:Аз - 2Веско-2FIAT LOVE - 2Предполагам ключаря.Пишете поне утре до обяд да имам някаква конкретна бройка за да звъня за хотел.Всеки хотелиер ме пита конкретно и първо за бройката!Вече говорим за Велинград.По прогноза времето го дават топло.. сняг няма да има!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за годишнина на ФОРУМА във Велинград
Collapse
Заключена тема
X
X
-
среща Велинград
Естествено че ще ходим двама, аз и жената, ако има желаещи да заповядат за пътя.Нали съм си взел части да ми поправят колата за Събота Тръгвам сигурно рано Събота в 8.30 ч за да могат колата да я направят.А ако бабата вземе сина може и още в петък следобядима места за спане на центъра може да се обадя, ако има желаещи да сме на едно място, че то и у нас няма свободни легла - засега.
Коментар
-
Пичове какво става? Обяд мина, ИКИНДИЯ идва, в Граово вече повръщат, от Вас ни вопъл ни стон.За сега сме сигурни 4 двойки.... Веско, аз,ключаря,FIAT LOVE.Габровски празнува и е минал в нелегалност.Случайно Добри да се е мяркал тъдява? Реших и аз да съм на хотел за да сме повече хора заедно.ХАЙДЕ пишете!!!!От Пловдивско-Пазарджишката мафия някой да се обади?? Току що пих кафе със Здравко, там е!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Тъй! Като един виден "член" на пловдивската група се питам какво общо има Пазардик, ама хайде да не се отплесвам. Та при нас има от Карлово и от Хисар фенове. /За да се уточни ареала/Иначе относно темата кой ще идва на Велинград мога да отговоря само за себе си - няма да дойда. Имам друг ангажимент. Довечера на срещата е припомня на останалите колеги, но не си спомням някой да е изявил желание. Все пак и ние си имаме задължения. Кой работи, кой го мързи ... Иначе мероприятието сигурно ще си струва. Особено след като казвате, че ще е "отпразнуване" на 2-годишнината на форума.ПС: Да се снимате и да постнете снимки!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:Тъй! Като един виден "член" на пловдивската група се питам какво общо има Пазардик,SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
EVITA написа:Тъй! Като един виден "член" на пловдивската група се питам какво общо има Пазарджик, ама хайде да не се отплесвам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:EVITA написа:Тъй! Като един виден "член" на пловдивската група се питам какво общо има Пазарджик, ама хайде да не се отплесвам.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
INTEGRALE написа:ПС: Такива обобщения за населени места са меко казано смешни.ПС2: Съжалявам отново за , но не можах да се удържаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
кога сварихте да се организирате...аз бях затънал в работа и не съм отварял форума 3-4 дена... Сега научавам че срещата ще е от довечера нататък. По ред причини, ние с жената май няма да можем да присъстваме на събитието. Имахме голям мерак да дойдем, но като се каза "отлагане", и се настроих за по-нататък във времето. Сега ме изненадахте. Пожелаваме ви приятно изкарване и да покажете после какво сте правили в снимки. Торта ще има ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар