Както се видя от анкетата има желаещи за Велинград да е срещата днес се върнах от там и погледнах условията за преспиванеима цени от 12 до 23 лв. има и по високи ако някой иска лукс и до 75 ЕВРО/5*****/за тези от 12 лв. са в частни хотели стаи с бани и отопление .по 1-2-3 в стая .за тези от 17.80 спане и закуска в хотел Кисловодск .има и 23 за тези желаещи 3 ***
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за годишнина на ФОРУМА във Велинград
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз ще бъда тази събота и неделя там и също ще направя един преглед на хотелите.Ще пробвам да договоря и сериозна отстъпка за някой хотел за повече хора (група).Ще пусна и една анкета за промяна на датата за срещата, защото 10-11 ноември наближи, а организацията е на нулево ниво а тази дата е съвсем скоро и направо не виждам да има време за организация.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Аз ще бъда тази събота и неделя там и също ще направя един преглед на хотелите.Ще пробвам да договоря и сериозна отстъпка за някой хотел за повече хора (група).Ще пусна и една анкета за промяна на датата за срещата, защото 10-11 ноември наближи, а организацията е на нулево ниво а тази дата е съвсем скоро и направо не виждам да има време за организация.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ша пиша с големи букви!!!! КОЙТО Е НАВИТ ДА КАЖЕ ЗА ДРУГАТА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДА ХОДИМ НА ВЕЛИНГРАД.МИСЛЯ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО!!!!!!Аре бе Коледа е дълече и ще отдъхнете.Лично аз съм най-навит за Юндола, само дето снега няма да мога да Ви осигуря.Аре ПИШЕТЕ!!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Ша пиша с големи букви!!!! КОЙТО Е НАВИТ ДА КАЖЕ ЗА ДРУГАТА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДА ХОДИМ НА ВЕЛИНГРАД.МИСЛЯ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО!!!!!!Аре бе Коледа е дълече и ще отдъхнете.Лично аз съм най-навит за Юндола, само дето снега няма да мога да Ви осигуря.Аре ПИШЕТЕ!!!!Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: пишете кой има намерение да идва
kluchar написа:Пишете има ли желаещи да идват до ВелинградНяма места у нас /Има 10 Човека Работници за 3 м иначе става /иначе има добри квартири-хотелчета /всички на едно място /в центараИзтрих датата в заглавието на темата, да не се бъркат колегите, иначе предложението на Nino си остава,може би ще е по-добре да се копира и в другата, "Важна " тема...vesko.t
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
kiler_4o написа:Много далече идва, а чинкуечентото в момента има нужда от леки ремонти (за дълъг път) ... Жалко, че няма да се видим ... /Offtopic: Vesko.t можеш ли да минеш през сливен на връщане да вземеш малко части, дошли от италия, но още стоят там ?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар