Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Блазе на тия с Пандите .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Че то за комплекса в с. Ягоди става на въпрос . Каква проходимост ? К’ви пет лева ?!?
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Не е зя Ягодите . Става дума за малините някъде по Шопско.

Коментар

Ясно , ама както хронологично е подреден разговора , оставам с впечатлението не за Бов , ами за Ягода. Един моли двама да одЪт да видАт , трети пита как щял да мине , четвърти пружини вие , пети за няк’ви източноазиатски мечки пише !!!
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Е нема страшно .Китен 2014 е след два -три месеца и пак няма да останем на сухо .

Коментар

Този комплекс "Ягодите", изглежда страхотно . Аз съм за, до сега не съм присъствал на тези мероприятия, дано успея този път, че с тази моя работа..
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

С колегата Сутров се чухме по телефона...Поради липса на нет ме помоли да напиша от негово име, че е разговорял с управителя на КОМПЛЕКС "ЯГОДИТЕ", по повод евентуално наше посещение на датите 11,12 и 13 април. Комплексът е свободен за този период. Цената на първо четене е 25 лв/легло. Алкохол ще може да се вкарва, а менюто ще го изпратят на колегата, за да се подготвят един, два, три варианта и да се изберат предварително. Заплаща се капаро, най-късно 10 дни преди датата на посещението. За вечерта е осигурен DJ от комплекса, без допълнително заплащане. Това е засега, повече утре от колегата z_sutrov!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

коцев написа:
                  Не е зя Ягодите . Става дума за малините някъде по Шопско.
                  За Ягодите.Ами мисля, че няма нужда да се туткаме?Да пускаме тема за записване.

Коментар

Ми давай.Само не знам как ще се съберем толкова много хора в такова малко заведение.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Е как ще е малко заведението? На срещата на форума на Волво бяхме поне 50 човека. Бяхме на открито де - не знам как ще е през април и дали ще става за навън, а какъв е капацитетът вътре не съм наясно . Със сигурност вечерта в планината ще е студено, защото дори в края на юни ни стана студено вечерта. И без басейна със сигурност ще се загуби голяма част от кефа, който предлага комплексът.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

sharpradi написа:
                        Ми давай.Само не знам как ще се съберем толкова много хора в такова малко заведение.
                        Капацитетът на ресторанта е от 80 до 180 места, в зависимост от сезона.Това е от сайта им.

Коментар

Капацитета е около 70 човека.Но мястото за танци е много малко.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

От сега се записвам, че ми писна от бачкане. Трябва обаче по-подробна информация, защото на нас(няма да лиша благоверната от възможността да ми види резила,а и да запозная малкия с форума и форума с малкия) ще ни трябва двойна стая с възможност за разгъване на кошара. Ами това ми е изискването.
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Както споменах сватбата ни беше на Ягодите и беше сравнително добре.Някои от вас знаят,които бяха сред гостите.Бяхме около 75 човека и място си имаше.Отвън ако е топло има тераса за още толкова хора.Местата за спане бяха около 80 тоест ще се съберем.Не вярвам да има повече от 50 човека на тази среща.Щом колегата Сутров е подхванал инициативата ще добавя новини около резервацията.Засега пишете дали ви устройва като цени и условия и ако е така наистина да се задейства срещата да се състои.И наистина за записвания като аз предлагам със самото записване да се превеждат пари за участие по някаква сметка,а не да става като в повечето пъти резервация на комплекс с толкова бройки,а идване на половината.Това като идея.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Действаме.Ама за пари - нека първо да видим какви ще са цените, а и какво капаро ще искат.Превеждането е лесно.

Коментар

Working...
                                X