Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее....
    +1
    Един за всички, всички за мен

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее.... п.п. Тая Ягода много добре изглежда и ми е близо, както и всяка друга точка на България.
      И да пропуснем конкурса за "детска рисунка с ключ по преден капак", или има идея да го преоформим на конкурс за "пияна рисунка с ключ по преден капак" Даже предлагам традиционните игри и забавления да ги организираме да са веднага след кръчмата.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
        Аз искам още нещо да напомня: тази година се навършват 10 години откакто е основан този форум. (баси, и 10 години откакто ежедневно си прекарвам времето тук )Предложения не искам да правя, защото съм на майната си в северозападнала България и не мога да помогна с нищо за организацията. (Абе не че не мога, ама ще е скъпо )Прекалено много подходящи места за среща има. Най-добре обаче да е на изпитано и проверено място, за да няма пак недоволни (поне да са малко).Хубаво е и да е в централна България, за да няма хора, на които да им е прекалено далече.Според мен е хубаво да се насочим към района на Габрово, Търново и околностите.Иначе знам хубави места и край Враца, и край Кюстендил, и т.н., ама Бургазлии ще изреват на умряло, а Варненци хич няма да прочетат темата даже.
        Kолега аз съм от Лом прочетох в профила ти че си от Козлодуи е дет се вика и двамата сме на къндар в дивия ма може да направим партия с горивото ако ще има някакво събиране на форума какво ще кажеш за идеята навит ли си ?
        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

pplk написа:
          На мен ми се върти из тиквата едно предложение за Камен бряг, ама има няколко неизвестни още.
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Като е за дати... Да кажем, примерно, 4-5-6 април, 11-12-13 април. С една или две нощувки, кой както иска! По-нататък във времето нещата отиват на празници като Великден, Първи Май, Шести Май, балове, сватби и др. И вече идва времето за лятната среща
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

stivan_alone написа:
              Kолега аз съм от Лом прочетох в профила ти че си от Козлодуи е дет се вика и двамата сме на къндар в дивия ма може да направим партия с горивото ако ще има някакво събиране на форума какво ще кажеш за идеята навит ли си ?
              Принципно няма проблем, но много зависи кога и къде ще е срещата.Защото принципно не съм от Козлодуй, тук работя и съм през седмицата, но иначе съм от Ямбол, а жената е от София.Та в зависимост от почивните дни и мястото на срещата, може да тръгна от другаде, или да остана след срещата някъде другаде.Но ако е примерно петък-събота-неделя и тръгвам и се връщам от/в Козлодуй - няма проблем.

Коментар

presinka написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее....
                +1
                Ами... то хубаво, ама на който половинката му е от форума?!?Един вид, ще съм прецакан Или ще се правим, че не се познаваме и ще го караме по ергенски

Коментар

la squadra azzurra написа:
                  Като е за дати... Да кажем, примерно, 4-5-6 април, 11-12-13 април. С една или две нощувки, кой както иска! По-нататък във времето нещата отиват на празници като Великден, Първи Май, Шести Май, балове, сватби и др. И вече идва времето за лятната среща
                  Идеята е да направим по-мащабна среща, официална за форума. Лятната среща си е традиционна, но никога не е била официално организирана от ръководството. То, ръководството, никакво не се обажда по темата, но Шеф Оги вчера каза, че дава одобрение Добре де, какво му беше на Бялото камъне? Освен че явно името си са го взели от пътя до там?И като цени не беше зле, и като място е супер...11-12-13 април мисля че не е толкова близо. Може да успеем да се организираме. Стига да изберем бързо място и то да е свободно.

Коментар

Immortal написа:
                    stivan_alone написа:
                    Принципно няма проблем, но много зависи кога и къде ще е срещата.Защото принципно не съм от Козлодуй, тук работя и съм през седмицата, но иначе съм от Ямбол, а жената е от София.Та в зависимост от почивните дни и мястото на срещата, може да тръгна от другаде, или да остана след срещата някъде другаде.Но ако е примерно петък-събота-неделя и тръгвам и се връщам от/в Козлодуй - няма проблем.
                    Ok Ясно ще държим връзка както казваш много е важно къде и кога ти поне имаш цели 3 одправни точки :D доста по добре си от мен :D
                    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Коментар

Да се пробваме на "Ягодите" тогава, за 11-12-13 април! Колегите Попаров и Сутров, като по-вътрешни, могат да направят първоначалното проучване
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Вижте аз какво изрових от нета близо до София е под балкана над село Бов тази еко ферма от линка по долу оттдава 3 такива къщи за гости мястото изглежда поне на снимките хубаво има две езера наблизо и хижа с малинова плантация на около километар или два от фермата дето може да се дегустира вино и ракийка от малини само пътя е мноооо кофти пробвах в дъждовно време да стигна до там с мареата и се отказах да не заседна някаде пък и два пъти ми застърга от долу и се отказах а цените изглеждат прилични разгледайте.http://chemernik.com/tourism/2013-07-16-13-44-52

Коментар

окс. довечера ще говоря за 11-12-13.04.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                            Мммм, аз да питам таковата, абе как е пътя до там
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

z_sutrov написа:
                              Е, те тва е приказка вече
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                                z_sutrov написа:
                                Мммм, аз да питам таковата, абе как е пътя до там
                                Не става за теб.Ама дотогава мога да ти намеря нормални пружини, за скромна цена
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X