kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее.... п.п. Тая Ягода много добре изглежда и ми е близо, както и всяка друга точка на България.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:Аз искам още нещо да напомня: тази година се навършват 10 години откакто е основан този форум. (баси, и 10 години откакто ежедневно си прекарвам времето тук )Предложения не искам да правя, защото съм на майната си в северозападнала България и не мога да помогна с нищо за организацията. (Абе не че не мога, ама ще е скъпо )Прекалено много подходящи места за среща има. Най-добре обаче да е на изпитано и проверено място, за да няма пак недоволни (поне да са малко).Хубаво е и да е в централна България, за да няма хора, на които да им е прекалено далече.Според мен е хубаво да се насочим към района на Габрово, Търново и околностите.Иначе знам хубави места и край Враца, и край Кюстендил, и т.н., ама Бургазлии ще изреват на умряло, а Варненци хич няма да прочетат темата даже.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Като е за дати... Да кажем, примерно, 4-5-6 април, 11-12-13 април. С една или две нощувки, кой както иска! По-нататък във времето нещата отиват на празници като Великден, Първи Май, Шести Май, балове, сватби и др. И вече идва времето за лятната срещаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
stivan_alone написа:Kолега аз съм от Лом прочетох в профила ти че си от Козлодуи е дет се вика и двамата сме на къндар в дивия ма може да направим партия с горивото ако ще има някакво събиране на форума какво ще кажеш за идеята навит ли си ?
Коментар
-
presinka написа:kiro_of_the_day написа:Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее....
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Като е за дати... Да кажем, примерно, 4-5-6 април, 11-12-13 април. С една или две нощувки, кой както иска! По-нататък във времето нещата отиват на празници като Великден, Първи Май, Шести Май, балове, сватби и др. И вече идва времето за лятната среща
Коментар
-
Immortal написа:stivan_alone написа:Kолега аз съм от Лом прочетох в профила ти че си от Козлодуи е дет се вика и двамата сме на къндар в дивия ма може да направим партия с горивото ако ще има някакво събиране на форума какво ще кажеш за идеята навит ли си ?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Вижте аз какво изрових от нета близо до София е под балкана над село Бов тази еко ферма от линка по долу оттдава 3 такива къщи за гости мястото изглежда поне на снимките хубаво има две езера наблизо и хижа с малинова плантация на около километар или два от фермата дето може да се дегустира вино и ракийка от малини само пътя е мноооо кофти пробвах в дъждовно време да стигна до там с мареата и се отказах да не заседна някаде пък и два пъти ми застърга от долу и се отказах а цените изглеждат прилични разгледайте.http://chemernik.com/tourism/2013-07-16-13-44-52Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар