коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!
Collapse
X
-
За март е изключено да стане. Няма време за организация.Аз си мислех по-скоро за майските празници - от 1 до 6 май са почивни дни - можем да използваме няколко от тях и пак да останат ден-два за изтрезняване . Не съм сигурен обаче дали тогава басейнът ще работи.Ама защо никой от Ръководството нищо не казва? Какво мисли клуба за тая инициатива?
Коментар
-
z_sutrov написа:За това място има един от старозагорската група, който може да удари рамо. Ако реши нека си признае.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее.... п.п. Тая Ягода много добре изглежда и ми е близо, както и всяка друга точка на България.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:Мен нищо мене бърка ,ами младежта да не е заета тогава . :D Аз съм най лесен, паля и поемам . Имам в предвид че около Гергьовден ,първи Май настава едно преселение на населението и ще бъде навалица .Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
z_sutrov написа:За това място има един от старозагорската група, който може да удари рамо. Ако реши нека си признае.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар