Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Ами няма да е лошо да изпратим зимата и да посрещнем пролетта там на 22 и 23 Март .
    Др. Коцев, бели мечки ли ще ловиш в басейна на 22-23 март ? Този комплекс е подходящ за лятна среща - юни-юли, там някъде. Дори не съм убеден, че работи през зимата.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е па ази си мислех ,че сега искате някаква си среща . То остане ли за Юни по добре пак да си съберем на Китен.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За март е изключено да стане. Няма време за организация.Аз си мислех по-скоро за майските празници - от 1 до 6 май са почивни дни - можем да използваме няколко от тях и пак да останат ден-два за изтрезняване . Не съм сигурен обаче дали тогава басейнът ще работи.Ама защо никой от Ръководството нищо не казва? Какво мисли клуба за тая инициатива?

Коментар

Месец Май е абитюренски месец и едва ли може да стане нещо. С една дума да се готвим от сега за Китен.

Коментар

Коцев, не ти ли е малко късно да си абитюрент? А и баловете са обикновено около 24-ти, аз говоря за началото на месеца.

Коментар

Мен нищо мене бърка ,ами младежта да не е заета тогава . :D Аз съм най лесен, паля и поемам . Имам в предвид че около Гергьовден ,първи Май настава едно преселение на населението и ще бъде навалица .

Коментар

z_sutrov написа:
                За това място има един от старозагорската група, който може да удари рамо. Ако реши нека си признае.
                Като си спомням какви скандали им дърпах за лощо сервиране и тем подони.Направо не ми се говори.Иначе мястото е супер.Но аз не си признавам.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Аааа..... те като те видят и веднага обслужването ще е на ниво!
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Аз предлагам следващата Национална среща на форума /където и когато се случи/ да бъде реализирана без присъствието на половинките и децата.Ние автомобилен форум ли сме или какво!?Да го направим веднъж като пичове!Който оцелее, оцелее.... п.п. Тая Ягода много добре изглежда и ми е близо, както и всяка друга точка на България.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

коцев написа:
                      Мен нищо мене бърка ,ами младежта да не е заета тогава . :D Аз съм най лесен, паля и поемам . Имам в предвид че около Гергьовден ,първи Май настава едно преселение на населението и ще бъде навалица .
                      И аз съм така. Първите две изречения.Третото - няма ме и мен по това време - преселявам се, но се връщам след 12-ти май.Просто следя темата колеги, и бих се радвал да се запознаем. Каквото се реши, все пак!
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Да го направим веднъж като пичове
                        Ами ако колежките от форума решат да дойдат без мъжете си ,те как да го направят?

Коментар

Вие нас не ни мислете. Ами вземете организирайте.нещата.
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

eh4ev07 написа:
                            Аааа..... те като те видят и веднага обслужването ще е на ниво!
                            И каква дивотия съм направи,че обслужването станало на ниво.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

z_sutrov написа:
                              За това място има един от старозагорската група, който може да удари рамо. Ако реши нека си признае.
                              Абе аз да си призная,обаче нито мога да се захвана с организиране нито ми се ходи там.След сватбата ни,която беше там не съм ходил,а са минали повече от 2 години.Просто не им се получи добре на персонала тогава.Иначе мястото става като база и ако решите да е там окончателно мога да ударя рамо наистина било за цени,отстъпки и т.н.И Живко,ти защо не си признаеш,че и ти можеш да удариш рамо за там?
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

аз мога ама нали знаеш, че съм на 200км. Иначе в краен случай мога да помогна. даже вече съм загатнал че може да се организира нещо. въпроса е да се решат дати.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X