Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    27 двойни стаи може да се окажат недостатъчни, а наблизо няма алтернатива.Аз съм по-склонен на Трявна. Иначе Бряста бива.
    Моля???Как недостатъчни бе Дидо?Като гледам какъв небивал интерес има към срещата,може да се окаже,че и 7 стаи ще са ни много.Иначе и за Трявна съм навит.По-навит съм за там даже.Ако Коцев се заеме с нещо такова може да му съдействаме.И да сподели малко инфо къде се събират техниците.Може и там да стане щом е ходил и му е харесало.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ние сме отсядали в хотел Трявна в центъра на града.Нашите шефове от София са го ангажирвали . Но като знам колко много хотели има в града, си мисля, че няма да имаме проблем. Първо е хубаво да определим дата и колко ще се запишат и тогава да ангажираме хотел.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

popara801 написа:
        Като гледам какъв небивал интерес има към срещата,може да се окаже,че и 7 стаи ще са ни много.
        нямаш си на идея, колко си прав. Може и да си седнал де ...
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А Узана или Зелено дърво, след Габрово?
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Давайте на "Бряста"...Да дублираме и датата с тази на колегите алфисти, и ще се получи направо Италфест в района на Търново.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
              Давайте на "Бряста"...Да дублираме и датата с тази на колегите алфисти, и ще се получи направо Италфест в района на Търново.
              ТАМ СМЕ.
              Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Ще споделя едно местенце, а съм сигурен, че има още много такива. Но това поне съм го видял: комплекс Ягодите, с. Ягода (близо до Ст.Загора и Казанлък). Райско кътче, миналата година го посетих два пъти. Единият път беше на националната среща на форума на Волво, а втория път отидохме ей така, за кеф. Леко начумерен персонал, но всичко останало е супер! Приемливи цени, прекрасна природа, басейнче, голям ресторант, огромен паркинг... Абе идеално място за хапване, пийване и релакс.Колкото до Трявна - приятно място. Бил съм там в два хотела: Сезони и Калина Палас. И двата не са от евтините обаче. И изобщо не знам дали градчето предлага хотели на народни цени.Снимки от срещата на форума на Волво в комплекс Ягодите:
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Идеята ми харесва,за съжаление не мога да се ангажирам/ физически /с помощ в организацията. Ами следя темата и бих дошла.
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Харесва ми предложението за Ягода.Много добре изглежда.http://yagodite-bg.com/bg/contact.htm

Коментар

Местоположението и комплекса са добре. Остава да определим дата и заралии и/или казанлъчани да се заемат с организацията.
                      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Идвам.Шипка ще я премина без проблем с това 4 по 4. И Дидко ,аз съм се регистрирал във форума преди теб. Аз на 4 ноември 2004 а ти на 21 ноември 2004г. :P

Коментар

snake написа:
                          комплекс Ягодите, с. Ягода
                          Това ми се вижда много добро местенце. Дано пълнят басейна по-отрано.

Коментар

Местоположението е супер - почти в центъра на България. Цените сносни, още повече, че се договарят и на място. Приятно се учудих колко пазарлъци за нощувките по време на форумската среща на Волво се направиха (в наша полза). Природа, въздух, а имаше и нещо с гледката - при ясно време от комплекса се виждали няколко планини.Сега, разбира се, че не е идеално. Имаше леки оплаквания от условията в някои от вилите. Оказа се, че в някои от тези големите вили, които са си двуетажни къщи, в които спокойно могат да спят 6 и повече човека, има общи тоалетни на етажа. Не е бог знае какво, но е добре да се знае. Ние имахме късмет с жена ми, защото цялата вила 8 (има я на една от снимките) я ползвахме сами за 50 лв. на вечер. Но други хора в началото се мръщеха, дори някои смениха удобните, огромни вили с веранда и т.н., с по-тесни бунгала. И сбъркаха де - не можеш да сравниш рахатлъка на голямата вила с веранда с условията в едно бунгало. Абе накратко казано - добре е големите вили да се ползват семейно или от приятели, които не биха се притеснили от това да ползват обща тоалетна.Друго - срещата беше през юни и ми се струва, че горе-долу тогава комплексът започва да работи активно, а в същото време е все още сравнително свободен. Т.е. втората половина на юни за мен е идеална като дата. Всъщност е задължително срещата да се проведе в хубаво или поне топло време, защото ако времето е кофти, няма да може да се ползва басейнът. А без него, не знам какво ще се прави по цял ден освен да се пие :D . Всъщност нас ни хвана променливо време. Поне 10 пъти се сменяха слънце и дъжд, което не ни попречи да си изкараме идеално, та е повторихме .Още една снимка от Ягодите. Наздраве!
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

За това място има един от старозагорската група, който може да удари рамо. Ако реши нека си признае.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Ами няма да е лошо да изпратим зимата и да посрещнем пролетта там на 22 и 23 Март .

Коментар

Working...
                                X