Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!
Collapse
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Ще споделя едно местенце, а съм сигурен, че има още много такива. Но това поне съм го видял: комплекс Ягодите, с. Ягода (близо до Ст.Загора и Казанлък). Райско кътче, миналата година го посетих два пъти. Единият път беше на националната среща на форума на Волво, а втория път отидохме ей така, за кеф. Леко начумерен персонал, но всичко останало е супер! Приемливи цени, прекрасна природа, басейнче, голям ресторант, огромен паркинг... Абе идеално място за хапване, пийване и релакс.Колкото до Трявна - приятно място. Бил съм там в два хотела: Сезони и Калина Палас. И двата не са от евтините обаче. И изобщо не знам дали градчето предлага хотели на народни цени.Снимки от срещата на форума на Волво в комплекс Ягодите:Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Местоположението е супер - почти в центъра на България. Цените сносни, още повече, че се договарят и на място. Приятно се учудих колко пазарлъци за нощувките по време на форумската среща на Волво се направиха (в наша полза). Природа, въздух, а имаше и нещо с гледката - при ясно време от комплекса се виждали няколко планини.Сега, разбира се, че не е идеално. Имаше леки оплаквания от условията в някои от вилите. Оказа се, че в някои от тези големите вили, които са си двуетажни къщи, в които спокойно могат да спят 6 и повече човека, има общи тоалетни на етажа. Не е бог знае какво, но е добре да се знае. Ние имахме късмет с жена ми, защото цялата вила 8 (има я на една от снимките) я ползвахме сами за 50 лв. на вечер. Но други хора в началото се мръщеха, дори някои смениха удобните, огромни вили с веранда и т.н., с по-тесни бунгала. И сбъркаха де - не можеш да сравниш рахатлъка на голямата вила с веранда с условията в едно бунгало. Абе накратко казано - добре е големите вили да се ползват семейно или от приятели, които не биха се притеснили от това да ползват обща тоалетна.Друго - срещата беше през юни и ми се струва, че горе-долу тогава комплексът започва да работи активно, а в същото време е все още сравнително свободен. Т.е. втората половина на юни за мен е идеална като дата. Всъщност е задължително срещата да се проведе в хубаво или поне топло време, защото ако времето е кофти, няма да може да се ползва басейнът. А без него, не знам какво ще се прави по цял ден освен да се пие :D . Всъщност нас ни хвана променливо време. Поне 10 пъти се сменяха слънце и дъжд, което не ни попречи да си изкараме идеално, та е повторихме .Още една снимка от Ягодите. Наздраве!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар