popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!
Collapse
X
-
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
-
Практиката показва, че когато има анкети нещата се протакат прекалено много във времето и в 80% от случаите нищо не се получава. Нагърбва се някой с организацията и съобщава от кога до кога и къде. Мое мнение.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Така е, но април месец е "велик ден", май месец пак се получават много почивни дни и всеки ще пътува нанякъде и ще се поохарчи. Затова горе - долу ориентировъчно като дати или месец поне да се каже. Имам нещо като идея, но немога да говоря със собствениците без да знам за кой месец става дума поне.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Ако се наемаш с организация на едно такова мероприятие преценяваш време и условия, съгласуваш с управата на клуба дали ще бъде официална национална или не и в следствие на съгласуването, пускаш/те оферта, и действаш/те. Който има желание ще намери начин. Поне аз така бих направил. Някой ще каже че е лесно да се дават акъли без да се действа, но за съжаление аз нямам възможността поне за сега да се наема с нещо подобно, което не ми пречи да споделя мнение и се надявам да не обидя или засегна накого с него.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Re: Среща
kluchar написа:Хубаво е да има събирания сега поне има много хотели места за обикаляне и гледане Стига да НЕ са с куверти / предваритело меню и спане 50 лв на стая Ориганизирането не е толкова сложно стига да има желаещиNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Лошото е че в Хасково или наблизо няма готини места за такова мероприятие. Най близкото, за което се сещам е на 50-60км, а това не може да се нарече близко.Иначе с удоволствие бих организирал нещо, а знаете че не ми е проблем - поне който е идвал на Италфестовете тука.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ето две идей от менпървата е за Етрополе има подходящ хотел не е скъп, с голям паркинг и е удобен за събиране и мероприятия.втората е за Костенец - Костанция се казва хотела и там има какво да се види и не е скъпо.На двете места съм бил миналата и тая година и не е лошо, но не е и супер лукс.Близо са до София и Пловдив и магистралата, пътя е хубав, планина е и те така.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
davidov написа:Защо не се направи една сбирка на летището м/у Дупница и Самоков Сапарева баня е на 10 мин хубави хотели планина а който иска може и до паничище да се качи ... На летището ще си мерите конете и ще се изфукате с някой нов тунингFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар