Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Действаме.Ама за пари - нека първо да видим какви ще са цените, а и какво капаро ще искат.Превеждането е лесно.
    Е щом е така Дидо аз съм съгласен.Имате моята подкрепа като човек наблизо за съпорт от всякаква гледна точка.Ако има неща в хода на доизясняване,ще се чуваме и ако се налага някакъв разговор с управата на комплекса може да разчитате.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Караоке шЪ има ли?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Караоке шЪ има ли?
        Ами от нас зависи DJ ще има остава да си направим и караокето.Надявам се предния път да ти е харесало,щом задаваш този въпрос.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да се опитате да договорите някакви отстъпки от цената за спането като идея!От сайта им успях да разбера че като цяло нощувката е 25 лв на човек, за групи над 20 човека има 20% отстъпка, което прави 20 лв на човек, ако се съберем повече хора може да се договорите и за по-голяма отстъпка.Също има ли включена закуска или не към нощувките-би трябвало да има защо по някакъв закон ги задължиха хотелиерите за това.

Коментар

С домашни любимци пускат ли? Искаме да вземем Ози с нас.

Коментар

vili151279 написа:
              Да се опитате да договорите някакви отстъпки от цената за спането като идея!От сайта им успях да разбера че като цяло нощувката е 25 лв на човек, за групи над 20 човека има 20% отстъпка, което прави 20 лв на човек, ако се съберем повече хора може да се договорите и за по-голяма отстъпка.Също има ли включена закуска или не към нощувките-би трябвало да има защо по някакъв закон ги задължиха хотелиерите за това.
              Попринцип е така с цената ама не точно. Ти смяташ само стаите. Но има апартаменти на сайта с по 40лв леглото. За цената ми казаха, че всички легла ще ни ги дадат на 25лв без значение дали е апартамент или стая. Знам че сега ще скочите, че едни ще са ущетени спрамо други, но от мене толкова. След това обещаха, че на тази цена ще ни направят още 10% отстъпка, но за нея може да говорим след като уточним бройката със сигурност. Чакам менюто днеска да ми изпратят и ще питам за домашните любимци.Комплекса е за 50 човека, а ресторанта е за 80. Имам малко притеснение с тези къщи, които са с общите бани. Кой с кой ще иска да се комбинира. Преценете добре дали ще ни стигнат местата.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Съботно, като гледам картата, може да си организираме една автоколона до Шипка, Етъра, Трявна и разните манастири наоколо и да хапнем в някое заведение в района. Аз, специално, ще отскоча и до Търново, че малката иска да види Царевец. Можем да го съгласуваме и с колегите от Алфа форума, щото и те ще посещават тия места на същите дати/поне Етъра със сигурност/ и да направим едно общо изкачване на Шипка с богат снимков материал За други предложения, давайте...ПП Дидо, дай някакъв краен срок в темата за записването!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Бъркам или имаше и баластиера там ?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    Съботно, като гледам картата, може да си организираме една автоколона до Шипка, Етъра, Трявна и разните манастири наоколо и да хапнем в някое заведение в района. Аз, специално, ще отскоча и до Търново, че малката иска да види Царевец. Можем да го съгласуваме и с колегите от Алфа форума, щото и те ще посещават тия места на същите дати/поне Етъра със сигурност/ и да направим едно общо изкачване на Шипка с богат снимков материал За други предложения, давайте...ПП Дидо, дай някакъв краен срок в темата за записването!
                    Ако се реши да има и такава екскурзия то не е ли по добре срещата да е в Трявна ? Хотели има колкото искаш и всеки на място може да си избере. Ресторанти също . После от Трявна кеф им на някои до Търново да отидат , кеф им на други и до Етъра ,Габрово .Само казвам, не че не искам и на Ягодите да е.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Това с автоколоната до Шипка е одлична идея .Но да питам има ли съфорумци от Северна България визирам градовете Лом,Монтана,Видин понеже аз съм от Лом и при тези цени на бензина колкото и да ми се иска да доида ще идат повече от 100 кинта за бензин само така че ако има с кой да направим партия ще е одлично при мен колата е мареа седан 1.8 бензин.
                      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Мястото е ясно,но някакъв предварителен план за събитията през тия дни или всичко ще е импровизация? Питам понеже нямам никаква възможност да остана за през нощта, а пък разстоянието ми до Ягодите не е кой знае колко (има няма 120км) . Ако има някакви планирани събития мога да измисля да мина някой от дните и да си тръгна в края на гуляя ЩЕ съм ебаси атракцията с моята астра
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Immortal написа:
                          27 двойни стаи може да се окажат недостатъчни, а наблизо няма алтернатива.
                          Сега видях този пост на Дидо и ми стана смешно в предвид колко човека сме се записали за срещата.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

И още колко смях те очаква до другия петък.

Коментар

Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

От моя 70 годишен опит знам ,че много бързо се палим по нещо и също така много бързо угасваме .

Коментар

Working...
                                X