Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е имало национална среща от 2 години!!!!!!!!
Collapse
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Да се опитате да договорите някакви отстъпки от цената за спането като идея!От сайта им успях да разбера че като цяло нощувката е 25 лв на човек, за групи над 20 човека има 20% отстъпка, което прави 20 лв на човек, ако се съберем повече хора може да се договорите и за по-голяма отстъпка.Също има ли включена закуска или не към нощувките-би трябвало да има защо по някакъв закон ги задължиха хотелиерите за това.
Коментар
-
vili151279 написа:Да се опитате да договорите някакви отстъпки от цената за спането като идея!От сайта им успях да разбера че като цяло нощувката е 25 лв на човек, за групи над 20 човека има 20% отстъпка, което прави 20 лв на човек, ако се съберем повече хора може да се договорите и за по-голяма отстъпка.Също има ли включена закуска или не към нощувките-би трябвало да има защо по някакъв закон ги задължиха хотелиерите за това.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Съботно, като гледам картата, може да си организираме една автоколона до Шипка, Етъра, Трявна и разните манастири наоколо и да хапнем в някое заведение в района. Аз, специално, ще отскоча и до Търново, че малката иска да види Царевец. Можем да го съгласуваме и с колегите от Алфа форума, щото и те ще посещават тия места на същите дати/поне Етъра със сигурност/ и да направим едно общо изкачване на Шипка с богат снимков материал За други предложения, давайте...ПП Дидо, дай някакъв краен срок в темата за записването!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Съботно, като гледам картата, може да си организираме една автоколона до Шипка, Етъра, Трявна и разните манастири наоколо и да хапнем в някое заведение в района. Аз, специално, ще отскоча и до Търново, че малката иска да види Царевец. Можем да го съгласуваме и с колегите от Алфа форума, щото и те ще посещават тия места на същите дати/поне Етъра със сигурност/ и да направим едно общо изкачване на Шипка с богат снимков материал За други предложения, давайте...ПП Дидо, дай някакъв краен срок в темата за записването!
Коментар
-
Това с автоколоната до Шипка е одлична идея .Но да питам има ли съфорумци от Северна България визирам градовете Лом,Монтана,Видин понеже аз съм от Лом и при тези цени на бензина колкото и да ми се иска да доида ще идат повече от 100 кинта за бензин само така че ако има с кой да направим партия ще е одлично при мен колата е мареа седан 1.8 бензин.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Мястото е ясно,но някакъв предварителен план за събитията през тия дни или всичко ще е импровизация? Питам понеже нямам никаква възможност да остана за през нощта, а пък разстоянието ми до Ягодите не е кой знае колко (има няма 120км) . Ако има някакви планирани събития мога да измисля да мина някой от дните и да си тръгна в края на гуляя ЩЕ съм ебаси атракцията с моята астраex.Мареа ТД100
Коментар
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар