Колеги, създавам тази тема с цел тука да коментираме разни ремонти, тяхното отстраняване и сервизите в които това е станало.Надявам се да е полезно за всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майстори, Ремонти, Полезни съвети, Взаимопомощ
Collapse
X
-
Помощ за Бертоне
Здравейте! Може ли някой да ми помогне, търся гумено уплътнение за преден стъкло на фиат бертоне x 1/9. В момента има старо, което е изгоряло от слънцето и поизгнило и майсторите ми предложиха да сложат силикон между стъклото и металната лайсна, но с оглед на това, че искам да го направя красиво този вариант ми е доста неприемлив.... Благодаря предварително!
Коментар
-
привет, подобно уплътнение може да се намери по каталозите на пирели. чака се около година и ако имаш късмет може и да дойде. друг вариант е e-bay. там има доста чаркове за ретро колите. аз лично бях говорил с "кобра" и от там ми казаха, че може цялото стъкло, заедно с уплътнението да ми предложът, но така и не отидох отново. разгледай по темите, някъде има линк към един холандски он-лайн магазин. там има почти всичко.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар